1. od 100

Britney ovaj put NIJE pokušavala pokazati trbušće mišiće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britney Spears najavila je veliki povratak, a kako će izgledati njezin show u Las Vegasu premijerno je pokazala svojim prvim u nizu koncerata. Što vas čeka - Pogledajte sami!

'Baby One More Time', 'Oops I Did It Again', 'Toxic', 'Circus', 'Womanizer', 'Slave 4 U'... kao i mnogi drugi hitovi naći će se na repertoaru Britney Spears na 2-godišnjem showu u Las Vegasu koji obuhvaća njezinih 15 godina karijere.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

Pop princeza objavila je i novi album 'Britney Jean', a veliki povratak na scenu najavila je kroz mini dokumentarac koji je pratio njezinu pripremu za veliku pozornicu.

Britney Spears uskočila u svjetlucavi triko – pokazala lažne trbušnjake?

Britney kaže kako je u odličnoj formi, te da nikada nije više plesala! Za svoj show promijenila je čak sedam kostima, nabacila dvije perike, te otpjevala svoja 23 hita pred više od 7 tisuća obožavatelja. To je samo jedan od 100 koncerata koje će Britney izvoditi dvije godine. Na generalnoj probi nosila je svjetlucavi triko koji je 'otkrio' njezine lažne mišiće, a sada nije pokušavala sakriti trbuščić.

Njezin prvi show od 90-minuta nisu propustile ni druge pop pjevačice – Katy Perry, Miley Cyrus i Selena Gomez viđene su na koncertu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene