Nešto ne štima

Bivša pop princeza pokazala kako izgleda ujutro, a zabrinuti fanovi uočili su jedan detalj

Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Britney Spears (Foto: Instagram) Galerija

Britney Spears pokazala je obožavateljima kako izgleda kada se ujutro probudi ali ih i jako zabrinula.

Britney Spears jedna je od slavnih faca koje se pridržavaju uputa izolaciji i ostajanju kod kuće dok se pandememija koronavirusa ne smiri, a vrijeme krati objavljivanjem djelića svoje svakodnevnice na društvenim mrežama, naročito na Instagramu gdje ju prati 23,7 milijuna obožavatelja.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

38-godišnja pjevačica je tako posljednjom objavljenom fotografijom odlučila pokazati kako izgleda ujutro, tek nakon što se probudila, a u prvom se planu našao njezin bujni dekolte ali i neuredna šminka, iako je ona svima kao htjela svratiti pozornost na kosu.

"Probudila sam se i kosa mi je danas bila valovita!!! Bila sam nekako uzbuđena. Nadam se da vam je prekrasno s vašim obiteljima i zapamtite, čuvajte se prijatelji moji", napisala je Britney.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I woke up and my hair was curly today !!! I was kind of excited 😜 I hope you guys are having a wonderful time with your families and remember …. stay safe my friends ⭐️⭐️⭐️🌸🌸🌸 !!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Osim dekoltea, pažnju je privukla i njezina šminka koju mnogi ocjenjuju prenapadnom što su joj otvoreno poručili u komentarima ali nekima je i u takvom izdanju slatka.

"Još jedna šašava fotorgafija s previše tuša na očima, ajoj", "Dušo, dosta bi bilo tog tuša", "A sada operi lice" "Meni je preslatka", "Jesi li dobro", "Brinem se za Britney, ovo jednostavno nije ispravno. Ne samo fotografije, već i način izražavanja. Jednostavno nešto ne štima", "Možemo li vidjeti čisto i njegovano lice. Britney, ti si prekrasna, ne treba ti sve ovo", "Čuvaj se ljepotice", neka su od podijeljenih i zabrinutih mišljenja njezinih fanova.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) +0 Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Celebrity Preminuo je prije 26 godina, ali njegova slava ne blijedi: Njegov slučaj i danas intrigira javnost  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene