Sa Slavicom Ecclestone

Britanska vojvotkinja uživa u Dubrovniku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne vide se članovi kraljevske obitelji često, a posebno kada se nađu na putu između Rima i Splita – u Zagrebu!

Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka u društvu Slavice Ecclestone iskrcala se s jahte Maltese Falcon, prošetala je gradom i popila kavu s gradonačelnikom Androm Vlahušićem.

Pogledaj i ovo Sarah Ferguson - 9 Kraljica ju nije voljela Ova žena nekad je stvarala velike glavobolje kraljevskoj obitelji, a sad se bori s teškom dijagnozom

Bivša snaha britanske kraljice koja se prije 15 godina razvela od princa Andrewa, pokazala je koliko je slična svima nama običnim ljudima. Viđena je i na zagrebačkom aerodromu Pleso, a snimio ju je ni više ni manje već naš poznati stilist Neven Ciganović koji je fotografiju objavio i na svojem Instagramu. 

Fergie kod Oprah: 'Utekla sam od kraljevskog vjenčanja'

'Tako je jednostavna, bez šminke, bez velike frizure i skupe prtljage. Obožavam te vojvotkinjo od Yorka Sarah Ferguson', poručio je Cigi na svojem Instagramu. Mi smo ga i nazvalii provjerili kako je izgledao taj 'susret'. 'Meni je izgleala kao ona, vidio sam je i prije na nekim događajima, i bila je ista', rekao nam je Cigi dok je Sarah presjedala avion za Rim.

Vojvotkinja inače ima i dvije kćeri, princeze Beatrice i Eugenie koje su sestrične princa Williama. Vojvotkinja od Yorka, poznata po nadimku 'Fergie' u više je navrata osramotila kraljevsku obitelj, a poznata je po brojnim gafovima i kršenju protokola.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene