skrivala se godinama

Nekadašnju fatalnu plavušu danas je nemoguće prepoznati, a konačno je potvrdila nešto što se odavno moglo zaključiti!

Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda - 1 Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Galerija

Bridget Fonda potvrdila je da se ne planira vratiti glumi 20 godina nakon što se povukla iz javnosti.

Bridget Fonda 90-ih je bila jedna od najvećih filmskih zvijezda, no 2002. godine odlučila se povući iz glume. Nakon toga je nitko nije vidio čak 12 godina, a i kasnije se nastavila uspješno skrivati.

Pogledaj i ovo showbuzz ne sliči sebi Suprug fatalne ljepotice šokira drastičnom transformacijom, dok se ona skriva od javnosti, on se ne prestaje pokazivati!

Danas joj je 59 godina i paparazzi su je nedavno snimili u javnosti nakon dugo vremena, a na novim fotografijama daleko je od vitke plavuše kakvu pamtimo iz filmova "Jackie Brown", "Oglas donosi smrt", "Napojnica od dva milijuna dolara", "Put bez povratka" i mnogih drugih.

Neprepoznatljiva Bridget prilikom svojeg posljednjeg izlaska potvrdila je i nešto što se već odavno moglo zaključiti, a to je da se nema namjeru više nikad vratiti u Hollywood.

"Prelijepo je biti civil", kratko je dobacila fotografima na aerodromu u Los Angelesu, gdje je taman bila sletjela sa svojim 18-godišnjim sinom Oliverom. Negativno je odgovorila i na pitanje bi li se zbog nekog redatelja vratila glumi, piše Daily Mail.

Bridget je vrhunac slave postigla je tijekom 80-ih i 90-ih nakon što je dobila glavne uloge u brojnim kinohitovima, a njezina posljednja glavna uloga bila je s Jet Lijem u filmu "Zmajev poljubac" iz 2001. godine.

Nakon što se povukla iz Hollywooda, posvetila se obiteljskom životu. Sa suprugom Dannyjem Elfmanom u braku je od 2003. godine i Oliver im je jedino zajedničko dijete, dok on ima još dvije kćeri, 43-godišnju Lolu i 38-godišnju Mali.

Godine 2020. Danny i Bridget prodali su svoje dvije vile u Los Angelesu za ukupnu cijenu od 14,6 milijuna dolara i preselili se u Santa Barbaru, gdje posjeduju ranč.

Iako su tamo planirali ostati samo mjesec dana tijekom izolacije zbog pandemije koronavirusa, na kraju su odlučili da će ranč postati njihov glavni dom.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene