objavila veliku novost

Naša najseksi plesačica pozirala sa zgodnim bratom, a fotka je zbog jednog detalja mnoge začudila!

Valentina Walme Valentina Walme Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme +0 Alan Walme Galerija

Valentina Walme je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s bratom Alanom s kojim će se natjecati u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Zagrepčanka Valentina Walme već duže vrijeme slovi kao najseksi hrvatska plesačica, a uskoro ćemo je gledati na malim ekranima kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama" koji se vraća na Novu TV.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

Valentini će se ove sezone u showu pridružiti i dva važna muškarca u njezinu životu - dečko Marko Petrić, kao jedan od natjecatelja, i brat Alan Walme, kao još jedan od mentora.

Tim je povodom na Instagramu pozirala sa svojim bratom.

"Sa suzama u očima od ponosa vam predstavljam Alana Walmea u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'! Osim što mi je brat, izvrstan je plesač, osoba, plesni sudac i moja najveća podrška! Veseli me gledati te u dvorani i biti ću tvoj najveći navijač u emisiji! Jedva čekam da rasturiš plesni podij!" napisala je Valentina uz fotku na kojoj brata drži u rukama, zbog čega je prizor mnoge začudio, ali i zabavio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Među prvima se u komentarima javio njezin dečko Marko koji je Alanu poticajno napisao: "Ajmo!".

"Bome si snažna kad ga možeš držat u rukama", "Vas dvoje!", "Bravo", "Prekrasna fotka", još su neki od brojnih komentara koje su dobili, a glumac Slavko Sobin je mudro zaključio i da Tina ove godine u showu ima tri pobjedničke situacije.

Inače, Valentina Walme je državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima. Iza nje je preko 200 pobjeda na međunarodnim i domaćim turnirima. Valentina i njezin brat Alan prvi su plesni par u Hrvatskoj koji je prešao u najvišu plesnu kategoriju u standardnim i latinoameričkim plesovima u jednom danu.

Tijekom svoje karijere angažirana je u brojnim TV projektima, događanjima, glazbenim spotovima i reklamnim kampanjama. Plesala je na Severininoj turneji "The Magic Tour". Koreografirala je za Severinu, Franku, Natašu Bekvalac, Miu Dimšić, Davida Temelkova, Borisa Novkovića. Plesala je za Dinu Merlina, MAC Awards, Tvoje lice zvuči poznato, Supertalent, a koreografirala je i za seriju "Bogu iza nogu".

U showu "Ples sa zvijezdama" sudjelovala je 2013. gdje joj je plesni partner bio Janko Popović Volarić, a u sezoni 2019. na Novoj TV nastupala je s Davorom Garićem.

Alan Walme je državni prvak u kombinaciji deset plesova i u standardnim plesovima te viceprvak u latinsko-američkim plesovima, no većim uspjehom od broja osvojenih prvenstava smatra broj prvaka koje je trenirao. S Tinom je pokupio brojne medalje, pehare i priznanja ne samo na domaćim već i internacionalnim natjecanjima.
Licencirani je sudac sportskog plesa pri Svjetskoj plesnoj federaciji WDSF. Surađivao je s brojnim zvijezdama kao što su Nataša Bekvalac, Leteći odred, Begini itd.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene