Čudna priča

Izrugivali su im se od početka veze, nikome nije jasno kako su završili u braku, a čudni detalji s vjenčanja procurili su u javnost

Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Galerija

Francuski bankar je imao 42 godine kada je započeo vezu 2012. s Mary-Kate, koja je u to vrijeme imala 25 godina. Nakon pet godina braka se rastaju, no od početka veze prate ih razne glasine.

Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy rastaju se nakon pet godina braka, a od samoga početka mnogi su tvrdili kako je njihova veza jako čudna. Nitko nije ni sanjao da će se brat bivšeg francuskog predsjednika zaljubiti u bivšu dječju zvijezdu.

Pogledaj i ovo Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) premostili ih Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

Francuski bankar je imao 42 godine kada je započeo vezu 2012. s Mary-Kate, koja je u to vrijeme imala 25 godina. Olivier iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, a njegova bivša supruga Charlotte od samoga je početka bila protiv njegove veze s glumicom. Par je u braku bio 14 godina, a Charlotte je njegovu novu vezu nazivala grotesknom. "To ništa nije u redu", govorila je onda medijima.

Oliviera su francuski mediji izrugivali od početka veze, a nazivali su ga "malim francuskim ljubavnikom", piše Mirror. Navodno je htio Mary-Kate zaprositi nakon deset mjeseci veze, no ona ga je natjerala da čeka tri godine prije nego li je pristala. Prije nego su se vjenčali, kupili su zajednički dom u New Yorku.

Uložili su 11 milijuna funti u raskošan dom na Manhattanu s bazenom na krovu, no kuću su prodali 2014. godine kako bi se preselili negdje gdje će imati više privatnosti, a vjenčali su se godinu kasnije. Vjenčanje nije bilo ništa manje kontroverzno od njihove veze.

Pokušali su sačuvati privatnost na način da zabrane mobitele svim gostima, no procurili su brojni detalji. Na svečanosti su bile zdjele pune cigareta, a svi su gosti pušili čitavu večer. Mary-Kate je imala 30, a Sarkozy 47 godina kada su stali pred oltar. Nakon vjenčanja većinu su vremena provodili u Parizu, a svi njihovi prijatelji pričali su kako je par presretan zajedno.

Glumica je dvije godine nakon ceremonije ispričala medijima kako svake večeri sama kuha za supruga. "Imam supruga i dvoje posvojene djece te se moram ponašati odgovorno. Vikendima se opuštam jahanjem konja, a preko tjedna živim posve običnim životom", rekla je Olsen u jednom intervjuu. Manje od tri godine nakon tog intervjua par se na brzinu rastaje, a sve što se tiče njihove veze nastavlja biti čudno.

33-godišnja glumica papire za razvod predala je još 17. travnja ove godine, no sudovi zbog pandemije koronavirusa nisu prihvaćali razvode. Francuski bankar navodno je Mary-Kate izbacio iz kuće, no preko odvjetnika je zatražila više vremena kako bi mogla pronaći novi dom. Prema svim detaljima koji su ovoga tjedna procurili u medije, par ide prema dosta ružnom razvodu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene