ovo nitko nije očekivao

Jedna od najbogatijih Hrvatica ponovno obukla vjenčanicu i potvrdila da s njom iznenađenjima nema kraja!

Borna Kotromanić Borna Kotromanić Zvonimir Ferina 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) +0 Borna Kotromanić Galerija

Borna Kotromanić ukrala je pažnju na drugoj večeri modnog događaja Atelier u Zagrebu gdje se pojavila u vjenčanici.

Borna Kotromanić ne prestaje iznenađivati svojom modnim odabirima i gdje god se pojavi ukrade svu pažnju.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić ''nas 20 je palo!'' Zvijezde školarci: Grdović pao razred, a Lidija za dvojku morala otpjevati ''Lijepa li si'' pred cijelim razredom!

No izdanjem za drugu večer modnog događaja Atelier u Atriju Klovićevih dvora uspjela je nadmašiti i samu sebe, a ovo sigurno nitko od okupljenih nije očekivao.

Borna je za ovu prigodu odlučila obuči ni manje ni više nego vjenčanicu s potpisom dizajnera kojeg obožavaju mladenke, Ivice Skoke, a look je upotpunila i crvenom ružom koju je nosila u ruci.

"Neke žene zrače na dan svog vjenčanja, a neke 365 dana u godini", objasnila je svoj modni odabir na Instagramu.

Skoko je jedan od dizajnera koji su se predstavili na drugoj večeri Ateliera, a uz njega su revije održali i DeLIGHT, Steven Dockman, JET LAG, Luka te Borshetta.

Inače, Borna se može pohvaliti titulom jedne od najbogatijih Hrvatica, koju je stekla nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. s biznismenom Ronom Haleom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +7 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev +11 Petra Kraljev Celebrity Zvijezda "Kumova" pohvalila se nečim što u seriji skriva, a obožavatelji sada jedva čekaju vidjeti još više

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene