opa!

Zvijezda "Kumova" pohvalila se nečim što u seriji skriva, a obožavatelji sada jedva čekaju vidjeti još više

Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev - 3 PR 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 5 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev (Foto: PR) +5 Petra Kraljev (Foto: PR) Galerija

Petra Kraljev koja u seriji "Kumovi" glumi Milicu pojavila se na jednom događaju u Zagrebu u topiću koji je otkrio njezine isklesane trbušnjake.

Glumica Petra Kraljev, koja u hit-seriji Nove TV "Kumovi" glumi Milicu, privukla je pažnju na jednom događaju koji je ovaj tjedan u Zagrebu okupio brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Olga Pakalović snimljena u izlasku Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

Petra je za tu prigodu obukla topić koji otkriva trbuh i svojim ubojitim trbušnjacima obožavatelje ostavila u čudu, a neki bi sada htjeli vidjeti još više.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Kraljev (@petra_kraljev)

"Nadamo se da ćemo vidjeti lijepu Petru u kupaćem kostimu ovog ljeta", jedan je od komentara koji se istaknuo, a fanovi na Instagramu su joj, uz komplimente na račun izgleda, poručili i da je obožavaju gledati u seriji "Kumovi".

Glumica je ranije za DNEVNIK.HR otkrila tajnu svoje besprijekorne figure.

"Podignula sam se s kauča i to zahvaljujući mom bratu. Možda bih trebala u nastavku reći da sam od tog trenutka zavoljela vježbanje, ali svi koji me poznaju znali bi kako stvari zapravo stoje. Tijekom cijelog treninga pričam, prigovaram, pa žalim samu sebe, i samo čekam da trener kaže: "I zadnja vježba". Ali ne pokušavam pronalaziti izlike za ne odlazak u teretanu jer zaista smatram da su benefiti vježbanja mnogostruki. Primijetite da sam već dobila i trenerski rječnik", kazala je kroz smijeh.

Petru mnogi pamte i iz serije "Na granici" u kojoj je glumila Mirelu. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +13 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +14 Ivana Knoll Celebrity Atraktivna Hrvatica glavna je zvijezda plaže u Miamiju, a nije promaknula čak ni tamošnjim paparazzima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene