Zavodnik bio i ostao

Promijenio ukus? Nakon silnih manekenki ljubi djevojku koja je potpuna suprotnost od svih njegovih bivših

Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) +0 Boris Becker i Layla Powell (Foto: Profimedia) Galerija

Boris Becker snimljen je na odmoru s Lilian de Carvalho Monteiro s kojom je odlučio posjetiti Mediteran.

Umirovljeni tenisač i nekadašnji pobjednik Wimbledona Boris Becker ovih dana odmara sa svojom novom djevojkom Lilian de Carvalho Monteiro na Mediteranu u blizini Ibize, gdje su ih uhvatili paparazzi koji prate svaki njihov korak.

Pogledaj i ovo Lilly Becker (Foto: Profimedia) Baš se naljutila Okomila se na novu djevojku svog bivšeg supruga i pozvala ju na red: "On ti nije dostupan. I točka!"

52-godišnji Boris uživa u romantičnom odmoru s Lilian koja je inače stručnjakinja za procjenu političkog rizika, ima tri diplome i govori čak pet stranih jezika. Par se navodno zbližio tijekom podupiranja pokreta Black Live Matters koji je organizirao brojne prosvjede nakon ubojstva Georgea Floyda. Mnoge je ta veza iznenadila obzirom na to da Boris ima povijest izlaženja i veza s manekenkama koje su mu oduvijek bila najzanimljivije i najviše ga privlačile, a Lily im je prava suprotnost obzirom na to čime se bavi i koliko je obrazovana. 

Prije Lilian, Boris se družio s manekenkom Yoanom Montero, a navodno je bio i u vezi s 32-godišnjom Laylom Powell koja obožava golišave fotke. S majkom svog sina, također manekenkom 43-godišnjom Lilly Becker razveo se 2018. godine nakon što su zajedno proveli 22 godine. U svibnju 2019. godine postigli su sporazum oko skrbništva nad 10-godišnjim sinom Amadeusom i finalnoj je fazi i službenog razvoda.

Boris je 2017. proglasio bankrot nakon što je potrošio bogatstvo od 160 milijuna funti. Bivši supružnici su nakon objave razvoda bili u lošim odnosima i morala je intervenirati policija dok je Lily pokušavala spakirati svoje stvari i odseliti iz njihova doma u Londonu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene