to je i najavila

Blanka Vlašić oglasila se prvi put nakon iznenadne udaje i objave trudnoće, pokazala je što radi zbog novopečenog supruga

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić na Instagramu je otkrila da putuje u Belgiju gdje živi njezin suprug Ruben van Gucht za kojeg se udala prošli tjedan, a zajedno čekaju i bebu.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić iznenadila je javnost fotografijama sa svojeg vjenčanja koje je objavila na Instagramu, a otkrila je i da će postati majka.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht slatko! Suprug Blanke Vlašić ne krije koliko je ponosan na nju, a posvetio joj je objavu s posebnog mjesta: "To je ljubav!"

Njezin suprug je belgijski novinar Ruben van Gucht, a vezu su uspjeli sačuvati u tajnosti do samog vjenčanja.

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisala je tada Blanka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Sada se oglasila prvi put nakon iznenadne udaje i objave trudnoće te je u svojim pričama na Instagramu otkrila da zbog supruga putuje u Belgiju.

"Nadam se toplijem vremenu ovaj tjedan u Belgiji", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira s koferima i koju možete pogledati u galeriji.

Ruben je voditelj i sportski komentator na belgijskoj televiziji VRT, a zaposlen je i na radiju, pa će zajednički život s Blankom i njihovim sinom, kako su oboje najavili, graditi na relaciji Hrvatska - Belgija.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Karamehmedović Mia Karamehmedović Mia Karamehmedović Tibor i Mia Karamehmedović +6 Tibor Karamehmedović Celebrity Prelijepa supruga pjevača jedne od najpopularnijih domaćih grupa nakon tajnog vjenčanja objavila sretnu vijest!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 +20 Marko Ciboci - 7 Celebrity Marko Ciboci o šminki na muškarcima i tituli najstrožeg člana žirija: "Mnogi ljudi bježe od realnosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene