Svugdje je!

Tko je žena koja godinama pohodi crvene tepihe, a zapravo nije zvijezda, već voli golišave outfite?

Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco i John Savage (Foto: AFP) Blanca Blanco i John Savage (Foto: AFP) Blanca Blanco (Foto: Getty) Blanca Blanco (Foto: Getty) Blanca Blanco (Foto: Getty Images) Blanca Blanco (Foto: AFP) +0 Blanca Blanco (Foto: AFP) Galerija

Blanca Blanco prošlog se vikenda zabavljala na prestižnoj dodjeli nagrada, iako se ne radi o zvijezdi ni A, ni B, a ni C-liste.

Kada bismo trebali ukratko sumirati tko je Blanca Blanco, rekli bismo - glumica.

Pogledaj i ovo Matija Vuica Ide na Oscare! Haljine Matije Vuice na putu za Hollywood: Spremna je i kreacija za Rumer Willis!

Ipak, činjenica je da teško možemo navesti ijedan film u kojem smo gledali ovu Amerikanku, za koju je šira javnost saznala tek 2017. godine na dodjeli slavnih Oscara.

Naime, 38-godišnja glumica na crvenom tepihu slavnih Oscara spomenute se godine pojavila u žutoj haljini koja je u jednom trenutku otkrila njezino međunožje.

Da stvar bude zanimljivija, dok je ona pozirala fotografima, sa strane ju je ponosno fotografirao 70-godišnji dečko John Savage, s kojim je godinama u skladnoj vezi.

Godinu kasnije glumica je ponovno šokirala odabirom haljine na dodjeli Zlatnih globusa, ali ne zato što je ona bila vrlo seksi, nego zato što je bila upečatljive crvene boje, dok su sve ostale glumice nosile crninu u znak protesta protiv seksualnog uznemiravanja žena u holivudskoj industriji.

Otad glumicu viđamo isključivo u golišavim kreacijama po kojima je postala mnogo poznatija nego po ulogama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Blanco (@blancablancoactress) on

Kad kažemo viđamo, mislimo po crvenim tepisima raznih poznatih i manje poznatih dodjela na kojima je redoviti gost, iako nije riječ o zvijezdi ni A, ni B, pa čak ni C-liste.

No nešto joj moramo priznati, a to je uspjeh u tome da se i nju fotografira kao zvijezdu A-liste te da se o njoj na kraju i piše. Njezinoj slavi svakako pridonosi i veza s 32 godine starijim glumcem koji je ipak poznatiji od nje, a veliku ulogu u zanimanju medija za njih odigrala je i velika razlika u godinama.

Mnogo veću nego što je Blanca ikad ostvarila u svojoj karijeri, no ne zove se Hollywood bezveze "tvornicom snova", a što jest - jest, baš svi imaju pravo sanjati o velikoj slavi!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +8 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Celebrity Princeza Diana od Charlesa je s dobrim razlogom skrivala jednu veliku tajnu koja je sad otkrivena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene