Ne voli se hvaliti

Lijepa glumica iznenadila rijetkom golišavom fotografijom, nitko ne vjeruje da ovako izgleda nakon tri trudnoće!

Blake Lively Blake Lively Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 2 Blake Lively - 3 Blake Lively - 1 Blake Lively, Ryan Reynolds Blake Lively Blake Lively Blake Lively i Ryan Reynolds Blake Lively i Ryan Reynolds Blake Lively Blake Lively +1 Blake Lively - 4 Galerija

Blake Lively iznenadila je svoje pratitelje rijetkom fotografijom u kupaćem kostimu na svojim društvenim mrežama.

Mnogima omiljena glumica Blake Lively iznenadila je svoje pratitelje rijetkom fotografijom u kupaćem kostimu na svojim društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Blake se na svojim društvenim mrežama ne hvali često svojom figurom, a novom fotografijom u bijelom kupaćem kostimu pokazala je sjajnu figuru unatoč tome što je rodila troje djece.

''Volim ljeto… Oduševilo me'', napisala je u opisu fotografije.

Blake je proslavila 35. rođendan, a za Forbes je izjavila da se osjeća bolje nego ikad u svojoj koži. Otkrila je i kako se drži posebne prehrane bez soje i glutena, a za ovakvu liniju puno vremena provodi i u teretani.

Od poznatih kolega, ali i pratitelja dobila je brojne komplimente.

''S takvim tijelom i ja bih bio oduševljen kraj tebe'', ''Božica'', ''Kraljice najljepša'', pisali su joj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

U komentarima se javio i njezin suprug Ryan Reynolds s komentarom koji očito razumiju samo njih dvoje, a svima je dobro poznato kako ovaj par voli zbijati međusobne šale.

''Wrexham je Ibiza Walesa'', napisao je kratko, a Blake mu još nije odgovorila.

Blake se rijetko pojavljuje u javnosti, a iako svoju vezu ne izlažu previše, ona i Ryan mnogima su omiljeni celebrity par zbog svoje spontanosti.

S redovitom dozom sarkazma supružnici se međusobno šale i komentiraju, a ova ljubav traje već 11 godina.

Upoznali su se i sprijateljili na setu filma "The Green Lantern" 2011. godine, u kojem su glumili i da su zaljubljeni.

U to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima. Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem, dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson.

Duo je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije Blake je prekinula vezu, a Ryan finalizirao razvod.

"Bili smo prijatelji dugo vremena, za što mislim da je najbolji način kako završiti s nekim u vezi", otkrio je Ryan jednom prilikom.

Par je u braku od 2012. godine. U prosincu 2014. godine rodila im se kćer James, u rujnu 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kćer Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu "Folklore".

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson - 11 Elle Macpherson - 7 Elle Macpherson - 10 Elle Macpherson - 13 +18 Elle Macpherson - 9 Celebrity Poslije ove fotografije jasno je zašto je zovu ''The Body'', tajnu svog dobrog izgleda u 59. godini otkrila je nedavno!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Clara Chia Marti Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Gerard Pique +16 Gerard Pique Celebrity Piqueova nova djevojka provocira? Pojavio se video u kojem polugola pleše uz Shakirinu pjesmu, a obožavatelji pjevačice nisu je štedjeli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene