mlade pjevačke nade

Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu!

Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Beta Sudar (Foto: Supertalent) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Beta Sudar (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Beta Sudar (Foto: Katarina Banić) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Beta Sudar (Foto: PR) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) +5 Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Galerija

Beta Sudar i Filip Rudan nastupit će na ovogodišnjoj Dori, a mi smo se prisjetili njihovih nastupa iz showa Nove TV "Supertalent", u kojem su oboje započeli karijeru.

Na popisu natjecatelja na ovogodišnjoj Dori našla su se dva imena koja su dobro poznata svim obožavateljima popularnog talent showa Nove TV.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Za pamćenje! Pogledajte 10 najboljih trenutaka po kojima pamtimo prošlogodišnju sezonu omiljenog showa

Mlade pjevačke nade Betu Sudar i Filipa Rudana publika je upoznala kao natjecatelje u "Supertalentu", a sada će pokušati izboriti nastup na Eurosongu.

Beta je žiri "Supertalenta" oborila s nogu svojim moćnom izvedbom pjesme Celine Dion "Alone", kojom se predstavila na audiciji 2016. godine, a natjecanje je završila u polufinalu showa.

U Opatiji će se predstaviti pjesmom "Ma zamisli", a ovo joj neće biti prvi nastup na Dori. Mlada je Slavonka 2019. godine nastupila s pjesmom "Don't Give Up", a iako nije pobijedila, Beta je na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije bila itekako primijećena.

Filip se u "Supertalentu" natjecao 2018. godine i dogurao je do samog finala, a publika ga je na prvu zavoljela. Stekao je i status zavodnika, a bio je i jedan od miljenika članice žirija Maje Šuput, koja ga je otvoreno simpatizirala. Publika posebno pamti njegovu izvedbu hit-pjesme "Perfect", koju je otpjevao u balonu, a mnogi su se složili da je svojim glasom uspio zasjeniti i velikog Eda Sheerana.

Rudan će se na Dori predstaviti s pjesmom "Blind", a ovo će mu biti prvi nastup na hrvatskom natjecanju za pjesmu Eurovizije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene