daleko od idile

Nika otvorila dušu: "Govorili su da sam se uvalila bogatom Rusu, a mi smo jedva imali što jesti"

Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) +0 Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Galerija

Nekadašnja pjevačica grupe Femminem Nika Antolos progovorila je o teškom životnom razdoblju koje je iza nje.

Mnogi su mislili da Niki Antolos posljednjih godina u životu teku med i mlijeko. Zbog ljubavi prema Rusu Alekseju Rubanu bivša pjevačica grupe Femminem prije šest godina odselila se u Moskvu. No život u ruskoj prijestolnici nije joj bio nimalo lak. Od samih početaka živjeli su skromno u malenom stanu zbog kojeg su često bili predmet poruga. Luksuz je za nju i supruga bio nepoznat pojam.

Pogledaj i ovo Nika Antolos (Foto: Instagram) Konačan povratak? Poslije života u Rusiji naša pjevačica vratila se u Hrvatsku, piše poeziju i uživa s kćeri

"Mnogi bi rekli - kakva rupa! Mnogi su mi to i govorili. To mora da je ljubav - čula sam svaki put kad bi preko Skypea virnuli u moju sobicu. No meni je bilo dobro", izjavila je Nika. Naučila se s vremenom nositi i sa zlim jezicima koji su tvrdili da se pjevačica dobro udala. No istina je sasvim drugačija.

Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell)

"Cijelo vrijeme slušala sam naokolo priče o 'bogatom Rusu' za kojeg sam se udala zbog love, a meni je vrhunac tjedna bio otići do dućana po hranu", prisjeća se Nika. Posebno teško bilo joj je nakon što je na svijet stigla djevojčica Sienna.

"Već sam se toliko privikla da nemamo, da mi ništa nije falilo. Nije prvi put da nisam imala za hranu, ali ovo je bio drugi nivo", dodaje bivša članica grupe Femminem koja se naposljetku odlučila vratiti u Hrvatsku. Na to ju je ponukao razgovor s jednom trgovkinjom koja je u Moskvu stigla iz Azerbejdžana. "Postavila mi je pitanje: 'Zašto si ostavila more za ovo? Ja da ne zarađujem ovako, ne bih bila ovdje ni minute...' Kao da mi je prstima otvorila oči", zaključila je Nika za Miss7.

Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene