Dobro se zabavljala

Dugo nismo vidjeli ovu našu misicu: Njeno ime vezalo se uz jednu aferu, a sad se pojavila u rijetkom izlasku

Bivše missice Mia Rkman i Sarah Ćosić Bivše missice Mia Rkman i Sarah Ćosić Tomislav Miletic/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bivše missice Mia Rkman i Sarah Ćosić Izbor za Miss Hrvatske - 1 Izbor za Miss Hrvatske - 4 Izbor za Miss Hrvatske - 5 Izbor za Miss Hrvatske - 3 Izbor za Miss Hrvatske - 2 Sarah Ćosić Sarah Ćosić Sarah Ćosić Sarah Ćosić +1 Sarah Ćosić - 1 Galerija

Bivša Miss Universe Hrvatske Sarah Ćosić rijetko se pojavljuje u javnosti od dobivene titule, a njeno ime spominjalo se u aferi kod zapošljavanja u Zagrebačkom holdingu.

Bivša Miss Universe Hrvatske, 33-godišnja Splićanka Sarah Ćosić, bila je izabrana za najljepšu djevojku Hrvatske 2009. godine.

Pogledaj i ovo Arijana Podgajski - 12 Bome je privukla pažnju! Ne stišavaju se reakcije stranaca na novu Miss Universe Hrvatske, posebno ih je začudila jedna stvar!

Nakon izbora u Hrvatskoj, Sarah je sudjelovala na svjetskom izboru na Bahamima iste godine, a ostvarila je drugi najveći uspjeh hrvatskih misica te se plasirala među 15 najljepših na svijetu. 

Ovog tjedna, održan je i izbor za Miss Universe u Zagrebu, a titulu je odnijela 19-godišnja Arijana Podgajski iz Krapine.

Među bivšim misicama koje su je došle podržati bila je i Sarah, a za prigodu je odjenula dugu zelenu haljinu s visokim prorezom i od kose napravila valove.

Iako se nakon izbora ljepote Sarah prestala pojavljivati u javnosti i predala se poslovnom životu, dok se 2016. godine njeno ime spominjalo u aferi zapošljavanja u Zagrebačkom holdingu.

Naime, misica je bila zaposlena na mjesto voditeljic projekata u podružnici ZET-a bez natječaja, a njen otac, Damir Rode Ćosić nekoliko mjeseci prije bio je na izbornoj listi Milana Bandića.

Godinu kasnije, Bandić je sudjelovao u lokalnim izborima, a baš na mjestu njegovih pomoćnica bile su i dvije missice, Sarah i Natalija Prica Oreški.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Moss Depp (Foto: Profimedia) Depp Moss (Foto: Profimedia) Johnny Depp i Kate Moss Moss Depp (Foto: Profimedia) +12 Johnny Depp - 3 Zanimljivosti Vezu su im obilježili skandali i žestoke svađe, tvrdila je da ju njihov prekid uništio, a sada mu je ipak odlučila pomoći?

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Asanović Anamarija i Antonio Asanović Ana Zaninović, Anamarija Asanović i Lucija Zaninović Anamarija i Antonio Asanović - 4 +12 Anamarija i Antonio Asanović - 2 Celebrity Naš mladi nogometaš slika je i preslika oca i bivšeg Vatrenog, a na prvi je pogled jasno zašto mu žene ne mogu odoljeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene