Burna situacija

Vezu su im obilježili skandali i žestoke svađe, tvrdila je da ju njihov prekid uništio, a sada mu je ipak odlučila pomoći?

Johnny Depp i Kate Moss Johnny Depp i Kate Moss Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Moss Depp (Foto: Profimedia) Depp Moss (Foto: Profimedia) Johnny Depp i Kate Moss Moss Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 2 Amber Heard i Johnny Depp Johnny Depp - 1 Johnny Depp Johnny Depp +6 Johnny Depp i Amber Heard Galerija

Supermodel Kate Moss, partnerica Johnnyja Deppa u devedesetima, navodno će svjedočiti u sudskom procesu koji je protiv bivše supruge Amber Heard pokrenuo Depp, objavili su američki mediji pozivajući se na izvore bliske glumcu.

Supermodel Kate Moss, partnerica Johnnyja Deppa u devedesetima, navodno će svjedočiti u sudskom procesu koji je glumac pokrenuo protiv bivše supruge Amber Heard, objavili su američki mediji pozivajući se na izvore bliske glumcu.

Pogledaj i ovo Johnny Depp (Foto: Getty Images) Totalni krah Uživao je u slavi, bogatstvu i ljepoticama dok teške optužbe nisu bacile sjenu na njegovu blistavu karijeru

48-godišnja Kate koja je u vezi sa zvijezdom "Pirata s Kariba" bila između 1994. i 1997. godine trebala bi svjedočiti putem videokonferencije iz Kalifornije, a kao svjedokinju pozvali su je Deppovi odvjetnici, objavio je The New York Post.

Tijekom davanja iskaza 5. svibnja, Amber je opisala žestoku svađu s bivšim suprugom iz ožujka 2015. godine, pokrenuvši glasine po kojima je Depp gurnuo niz stepenice bivšu manekenku.

"Odmah sam pomislila na Kate Moss", rekla je tada.

Glumčevi odvjetnici nadaju se da će Moss odbaciti glasine i diskreditirati svjedočenje 36-godišnje glumice.

Johnny Depp tuži Amber Heard za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Washington Post napisala da je bila izložena obiteljskom nasilju tijekom braka, ne navevši pritom Deppovo ime.

Johnny i Kate bili su svojevremeno jedan od najpopularnijih parova u Hollywoodu, vezu su započeli 1994. godine, a ljubavi je došao kraj tri godine kasnije.

Vezu su im obilježili česti skandali i kontroverze, javne svađe i prepirke, a tijekom jedne je Johnny demolirao hotelsku sobu u kojoj su boravili, zbog čega je bio i uhićen. 1997. godine donijeli su odluku o prekidu, a Johnny je izjavio kako nije uspio uskladiti svoj užurbani raspored snimanja s njihovom vezom, a Kate je zaključila da se nakon prekida osjećala uništeno i oporavljala se godinama.

(Hina) 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene