Kritike je odvele u depresiju

'Za neke sam prelijepa, za druge preružna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Miss Amerike Teresa Scanlan, koja je titulu osvojila kada je imala svega 17 godina, progovorila je o stresu i kritikama koje je slušala o svojem izgledu. Ništa nije tako jednostavno kao što izgleda...

Miss Amerike 2011. Teresa Scanlan je za ABC News progovorila o velikom pritisku koji se na nju vršio nakon što je kao 17-godišnjakinja osvojila krunu.

Pogledaj i ovo showbuzz Prestižna titula Upravo je ona proglašena najljepšom djevojkom u Americi!

'Raspadala sam se, htjela sam skočiti s planine', priznala je u iskrenom intervjuu svoje traume. Teresa pak ima najveću podršku ima od svoje obitelji. Rođena je u Nebraski, ali ima hrvatske korijene jer su njezini baka i djed su s otoka Ilovika kod Lošinja.

Teresa je bila najmlađa pobjednica u zadnjih 70 godina i time se ponosila, no pritisak javnosti i konstantne kritike bile su više nego što može podnijeti.

>> Miss SAD-a hrvatskog porijekla se bori protiv bulimije

Pala je u depresiju jer nikako nije mogla zadovoljiti sve. 'Za neke sam bila prekonzervativna, za neke preliberalna. Za neke sam prelijepa, a za druge preružna', priča Teresa koja je pak najviše kritika dobila od prijatelja iz kršćanske zajednice kojima se nije svidjelo što se natjecala u kupaćem kostimu.

Danas je Missica bolje, uzima lijekove za depresiju i svojim iskustvom želi pomoći i drugima. 'To nije nešto čega bi se trebala sramiti', kaže danas 19-godišnjakinja o svojoj depresiji. Upisala je fakultet, te studira na konzervativnoj katoličkoj školi u Washington. Bila je i na odmoru u Hrvatskoj gdje je mogla upoznati svoje korijene. 

Breaking News | Celebrity News | More ABC News Videos

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene