Povukao se iz javnosti

Sjećate se Krisa Humphriesa? Prije nekoliko godina bio je dio najslavnije obitelji, a sad je u vezi s Kiminom dvojnicom

Kris Humphries (Foto: Getty Images) Kris Humphries (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Bivša NBA zvijezda Kris Humphries uhvaćena je u društvu zanosne crnke koja izrazito fizički liči na njegovu bivšu suprugu Kim Kardashian

Kris Humphries prije svega nekoliko godina bio je dio najslavnije obitelji u svijetu showbiza. Naime, ova NBA zvijezda i Kim Kardashian u braku su proveli 72 dana. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Romantična bajka vrlo je brzo završila, a zanimljivo je to da je njihov razvod trajao dulje nego sam brak i to čak 536 dana.

Ubrzo nakon razvoda Kim je vrlo brzo našla utjehu u zagrljaju repera Kanyea Westa, a Kris se odlučio za solo život te se povukao iz javnosti.

No sudeći prema fotografijama snimljenim na popularnom glazbenom festivalu Choachella u Palm Springsu, Kris još nije prebolio svoju bivšu.

Naime, uhvaćen je u pratnji zanosne crnke koja izrazito fizički liči na Kim Kardashian. Crna duga kosa, bujni atributi i minimum odjeće stvarno itekako podsjećaju na njegovu bivšu dragu.

Kris Humphries (Foto: Getty Images) Kris Humphries (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene