Oglasio se i on

Nekad omiljeni Bill Cosby suočava se s novim teškim optužbama, Playboyjeva zečica otkrila izopačene detalje

Bill Cosby Bill Cosby Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cosby Bill Cosby Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) +16 Bill Cosby (Foto: Profimedia) Galerija

Bill Cosby optužen je za silovanje koje se navodno dogodilo prije 50 godina, a optužila ga je bivša Playboyjeva zečica Victoria Valentino.

Legendarni američki glumac i komičar Bill Cosby suočava se s novim optužbama za silovanje, nakon što se oglasila bivša Playboyeva manekenka Victoria Valentino koja tvrdi da ju je silovao prije pedeset godina.

Pogledaj i ovo Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) sud ima posla! Iza blještavila Hollywooda nerijetko se kriju strašne priče, a neke od njih dobro su zataškane u javnosti

80-godišnja Victoria podnijela je tužbu Vrhovnom sudu okruga Los Angeles, pozivajuću se na novi zakon koji je ukinuo zastaru u slučajevima civilnog seksualnog napada. 85-godišnji Bill prethodno je osuđen u travnju 2018. godine za drogiranje i seksualno zlostavljanje košarkaške trenerice Andrea Constanda koje se dogodilo 2004. godine i zbog čega je osuđen na tri do deset godina zatvora, ali je odslužio samo tri godine kazne prije nego što je Vrhovni sud Pennsylvanije poništio presudu. Na slobodu je pušten 30. lipnja 2021. godine.

Billa je tijekom njegove glumačke karijere optužilo čak 60 žena za niz seksualnih zločina, a on sve to poriče, prenosi Daily Mail.

"Po mom mišljenju, ove žene nisu žrtve seksualnog napada, one su žrtve pohlepe", izjavio je Billov glasnogovornik Andrew Wyatt izjavio je za Washington Post nakon najnove tužbe.

Victoria danas tvrdi da ju je Bill drogirao i silovao 1969. godine nakon što su se susreli u losanđeleskom restoranu Café Figaro na Aveniji Melrose, a upoznali su se ranije na jednoj glumačkoj audiciji. Ispričala je da je večerala s prijateljicom i plakala zbog utapanja svog šestogodišnjeg sina kada joj je glumac prišao. Zatim im je platio odlazak u toplice i u restoran Sunset Strip na večeru, gdje im je navodno dao tablete.

"Bit će ti bolje. Zbog toga ćemo se svi osjećati bolje", tvrdi Victoria da im je rekao.

Dodala je i kako ih je Bill potom odvezao u ured, gdje su se ona i njezina neimenovana prijateljica onesvijestile. Kada se probudila, vidjela je kako on kako prilazi njezinoj prijateljici i pokušala ju je zaštititi, a u tužbi je navela da se zatim naljutio i silovao nju.

Victoria je tih godina bila popularna manekenka i bila je poznata po svom fotografiranju za Playboy iz 1963. godine.

"Ne radi se o novcu, već o odgovornosti. Silovanje vam krade nešto što se ne može popraviti ili vratiti. To utječe na sve u vašem životu. To je kao da je kamen pao u nepomični bazen i svi te valovi koji se šire i dodiruju obalu nikada niste mogli zamisliti", izjavila je u intervjuu za Washington Post.

Nakon navodnog seksualnog napada Victoria se preselila u New Orleans, a potom na jugozapad, gdje je postala medicinska sestra i burnu prošlost ostavila iza sebe sve dosad.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 +25 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović objavila sretnu vijest, smiješak na njezinu licu govori baš sve: "To je to, dobro došla u život!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i baka Rita - 3 Marco Cuccurin i baka Rita - 4 Marco Cuccurin i baka Rita - 5 +26 Marco Cuccurin i baka Rita - 6 Celebrity Marco Cuccurin raznježio videom koji je posvetio svojoj posebnoj osobi: "Ne znam što bih bez tebe"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene