Mnoge su šokirali

Najčudniji izvođači na Eurosongu: Tko se sjeća bradate žene ili izraelske transseksualne dive Dane International?

Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bilal Hassani (Foto: Instagram) Bilal Hassani (Foto: Instagram) Bilal Hassani (Foto: Instagram) Bilal Hassani (Foto: Instagram) Bilal Hassani (Foto: Instagram) Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Conchita Wurst (Foto: Getty Images) Dana International (Foto: Getty Images) Conchita Wurst (Foto: Profimedia) Conchita Wurst (Foto: Getty Images) +2 Dana International (Foto: Getty Images) Galerija

Bilal Hassani bio je jedna od glavnih zvijezda na otvorenju ovogodišnjeg Eurosonga u Tel Avivu, no javnost se dobro sjeća i Conchite Wurst te Dane International koje su svojim pojavama i izgledom ukrale show.

Francuska Youtube zvijezda, 19-godišnji Bilal Hassani plijenio je pažnju na ovogodišnjem otvorenju Eurosonga u Izraelu i to nadasve zanimljivom modnom kombinacijom, točnije bijelom raskošnom haljinom i dugačkom plavom kosom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bilal Hassani (@iambilalhassani) on

Pogledaj i ovo showbuzz događa se i najboljima! Odrađuju probe prije velikog nastupa, no gafovi i iznenađenja se ipak dogode tijekom prijenosa uživo na Eurosongu

Upravo je on jedan od glavnih favorita ovogodišnjeg natjecanja, a nakon generalne probe popeo se do samog vrha kladionica.

Prije dvije godine javno je priznao da je homoseksualac i da sudjeluje na Pariškoj paradi ponosa. Nedavno je priznao kako je zbog toga bio žrtva homofobnog zlostavljanja. Pjesma kojom će se predstaviti na Eurosongu naziva "Roi" predstavlja njegov način borbe protiv homofobije i rasizma.

No Bilal nije prvi koji je plijenio pažnju osebujnim stilom i ponašanjem. Vjerni obožavatelji i pratitelji Eurosonga vrlo dobro pamte austrijsku predstavnicu Conchitu Wurst koja je pobijedila 2014. godine s pjesmom "Rise Like a Phoenix".

Conchita je od samih početaka pojavljivanja na glazbenoj sceni šokirala javnost gdje god se pojavila. Tako je jednom prilikom svoju dugačku crnu kosu i bradu obojala u platinasto plavu, nakon čega je mnogi na prvi pogled nisu prepoznali.

Prije godinu dana na svom je profilu na Instagramu objavila vijest kako je zaražena virusom HIV-a, a u javnost je bila prisiljena izaći s tom informacijom zbog prijetnji bivšeg dečka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on

"HIV pozitivna sam puno godina. To je zapravo irelevantno za javnost, ali bivši dečko prijeti mi da će objaviti tu osobnu informaciju, a ja nikada neću dati nekome pravo da me plaši ili utječe na moj život zbog toga", napisala je tada Wurst i dodala kako se liječi otkad je saznala dijagnozu i kako je količina virusa ispod razine koja se može detektirati stoga virus ne može prenijeti na drugu osobu.

No prije Bilala i Conchite Wurst postojala je legendarna pjevačica, čija je zemlja ujedno ovogodišnji domaćin Eurosonga, nenadmašiva, danas 50-godišnja Dana International

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana International (@danainternational) on

Dana je ispisala povijest ovog glazbenog natjecanja jer upravo je ona prva transrodna pobjednica Eurosonga. Naime, Dana je već s 18 godina postala prva izraelska drag queen, a 1993. godine bila se podvrgnula operaciji spola. Na Eurosongu je pobijedila 1998. godine, a pobjedničkom pjesmom "Diva" otvorit će ovogodišnje natjecanje.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) +2 Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Još jedna proslava Maje Šuput i Nenada Tatarinova: ''Mužiću, čini se da ćemo još jednu tortu morati rezati!''

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene