Otvorila dušu

Nikad iskrenija glazbena diva o karijeri i životu: ''Poslije rođenja blizanaca prolazila sam kroz fazu preživljavanja''

Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Instagram) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce i Jay Z (Foto: Getty) - 1 Beyonce i Jay Z (Foto: Getty) - 3 Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce, Jay Z (Foto: Profimedia) +0 Beyonce (Foto: Getty Images) Galerija

Beyonce ovo nije prvi put da se našla na naslovnici prestižnog magazina, ali se prvi put našla na mjestu njegove urednice.

Uz uspješnu glazbenu karijeru, slavna pjevačica Beyonce uspješno održava i majičinsku. U ekskluzivnoj priči za najvažnije godišnje izdanje magazina Vogue, ono rujansko, Beyonce je otvoreno progovorila o svom životu, tijelu i nasljeđu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Uz to što je odabrana za naslovnicu, glavna urednica Voguea legendarna Anna Wintour, odlučila je svoju uredničku poziciju nakratko prepustiti upravo Beyonce, koja je sama birala fotografije koje će se naći u magazinu i tko će pisati tekst o njoj.

Što se fotografija tiče, odabir fotografa pao je na mladog Tylera Mitchella, koji je zahvaljujući pop-divi postao prvi afroamerički fotograf koji je snimio naslovnicu rujanskog izdanja tog prestižnog magazina u njegovoj 126 godina dugoj povijesti.

Za tekst je zaslužna Clover Hope, kojoj je Beyonce nikad iskrenije progovorila o svom životu.

“Nakon rođenja prvog djeteta, vjerovala sam u ono što je društvo govorilo kako bi moje tijelo trebalo izgledati. Samu sebe stavila sam pod pritisak da u tri mjeseca moram skinuti kilograme, čak sam dogovorila i miniturneju kako bi to postigla. Razmišljajući danas o tome, to je bilo ludo. Još uvijek sam dojila tijekom nastupa u Atlantic Cityju 2012. godine. Nakon rođenja blizanaca tim stvarima pristupam potpuno drukčije“, priznala je Beyonce i progovorila o opasnoj situaciji u kojoj su se blizanci našli.

“Bila sam natečena od toksemije i više od mjesec dana morala sam provesti u krevetu. Moje i zdravlje blizanaca bilo je u opasnosti, pa sam morala ići na hitni carski rez. Puno mjeseci smo proveli na intenzivnom odjelu za prerano rođene bebe. Suprug je tada bio pravi vojnik i moja ogromna podrška. Ponosna sam što sam mogla svjedočiti njegovoj snazi i razvoju uloge muškarca, najboljeg prijatelja i oca. Ja sam prolazila kroz fazu preživljavanja i tek sam kasnije postala svjesna svega što se dogodilo“, otkrila je.

Beyonce i Jay Z (Foto: Getty) - 1 Beyonce i Jay Z (Foto: Getty) - 1 Foto: Getty

Oporavak je, očekivano, dugo tekao.

“Trebalo mi je vremena se oporavim i zacijelim. Tijekom tog razdoblja posvećivala sam samoj sebi puno ljubavi i brige i počela sam prihvaćati svoje obline. Prihvatila sam ono što moje tijelo želi biti. Nakon pola godine počela sam s pripremama za Coachellu. Privremeno sam postala veganka, odrekla se kave, alkohola i svih voćnih napitaka. Ali bila sam strpljiva i uživala u svojim oblinama. Moja djeca i suprug također“, izjavila je Beyonce.

Smatra kako je vrlo važno da žene ali i muškarci vide i cijene ljepotu svojih prirodnih tijela. Iz tog je razloga odlučila za naslovnicu Vougea pozirati bez umetaka u kosi i s minimalnom šminkom na licu.

Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

“Moje su ruke, ramena, grudi i bedra malo puniji. Imam trbuščić i ne žuri mi se da ga se riješim. Mislim da sam to stvarna ja. Kada budem htjela pločice na trbuhu, počet ću vježbati kao životinja i uložiti sav trud u to dok to i ne postignem. Ali trenutačno se osjećam kako treba“, zaključila je Beyonce samouvjereno poput prave dive.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene