godinama se to priča

Ben Affleck konačno uhvaćen u situaciji koja potvrđuje glasine o njemu, paparazzi su spremno čekali pravi trenutak!

Ben Affleck Ben Affleck Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 5 Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Ben Affleck i Jennifer Garner - 5 Ben Affleck i Jennifer Garner - 6 Ben Affleck - 1 +19 Ben Affleck - 3 Galerija

Ben Affleck je snimljen kako daje napojnicu zaposleniku restorana u kojem je bio s kćeri i pokćerkom, a iznos koji je izdvojio potvrdio je ono o čemu se već godinama priča.

Holivudski glumac i redatelj Ben Affleck (51) osvojio je dodatne simpatije javnosti svojim zadnjim potezom.

Iako je već otprije poznato da Affleck ne štedi na napojnicama, sada je uhvaćen kako zaposleniku restorana koji mu je parkirao automobil daje čak 100 dolara.

Očito zadovoljan uslugom, zaposleniku je pomalo poskrivečki pružio novac i pozdravio ga sa smiješkom, a sve su uspjeli zabilježiti paparazzi.

Benovu dobrom raspoloženju zasigurno je pridonijelo i dobro društvo, jer je bio u pratnji svoje kćeri Seraphine, koju je dobio s Jennifer Garner, te pokćerke Emme, odnosno kćeri njegove supruge Jennifer Lopez i Marca Anthonyja.

Časopis Forbes Benovo bogatstvo procjenjuje na oko 190 milijuna dolara, pa stotinjak dolara više ili manje ne čini veliku razliku na njegovu bankovnu računu, a usto je i u braku s J.Lo, koja je 'teška' čak 400 milijuna dolara.

Inače, Affleck s bivšom suprugom Jennifer Garner, osim Seraphine, ima i kćer Violet, a Lopez s bivšim suprugom Anthonyjem ima još i sina Maxa, koji je Emmein blizanac.

Ben i Jennifer, ili jednostavnije- Bennifer, početkom 2000-ih bili su jedan od omiljeni celebrity parova i njihov prekid tada je šokirao javnost. Trebalo im je 20 godina da se opet spoje, a svoju ljubav su prošle godine okrunili i brakom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 3 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 13 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 1 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 2 +24 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 4 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća zbog koje Ella Dvornik i Charles idu na sud, bili su presretni kad su je kupili, no brzo se sve promijenilo!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andi Ismaili Supertalent - 12 Andi Ismaili Supertalent - 11 Andi Ismaili Supertalent - 10 Andi Ismaili Supertalent - 9 +22 Andi Ismaili Supertalent - 8 Celebrity Priča zlatnog dječaka koja slama srca: ''U mome gradu dosta me zlostavljaju, jednom mi se traumatična stvar dogodila...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene