ulovili ih paparazzi!

Vraća se Bennifer? Nove fotke nekadašnjeg omiljenog para uzburkale su glasine o njihovu pomirenju

Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) Galerija

Nakon glasina da su odlučili obnoviti svoju romansu, glumac Ben Affleck fotografiran je kako izlazi iz automobila Jennifer Lopez.

Glumac Ben Affleck (48) je fotografiran kako izlazi iz automobila svoje bivše zaručnice Jennifer Lopez (51) nakon što se doznalo da zadnjih dana zajedno provode vrijeme.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Fotografije koje je objavio Daily Mail dodatno su uzburkale glasine o njihovoj obnovljenoj romansi desetak dana nakon što je Lopez raskinula zaruke s umirovljenim bejzbolašem Alexom Rodriguezom (45).

Paparazzi su Afflecka snimili dok je izlazio iz bijelog terenca pred njezinim domom u losanđeleškom kvartu Bel Air. U istom je automobilu tijekom vožnje fotografirana i J.Lo, no paparazzi ih nisu uspjeli uloviti zajedno.

Glasine o njihovom pomirenju prvi su se put pojavile nakon što je glumac proteklog tjedna nekoliko puta snimljen pred domom svoje biše, no negirao ih je izvor koji je za Page Six kazao kako su samo jako dobri prijatelji.

Jennifer i Ben, koji su svojedobno stekli i nadimak Bennifer, upoznali su se 2001. godine na setu snimanja filma "Gigli". Par se 2002. godine zaručio, no prekinuli su 2004. godine prije nego su uspjeli stati pred oltar.

Affleck je u jednom nedavnom intervjuu nahvalio svoju bivšu ističući kako je uvijek bila vrijedna i uporna te mu je drago što se sav njezin trud isplatio, a priznao je i da se ne može prestati čuditi njezinu mladolikom izgledu u šestom desetljeću.

Ben se nakon prekida s Lopez vjenčao s kolegicom Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece, no 2018. godine su se razveli, a nedavno je prekinuo vezu sa 16 godina mlađom glumicom Anom de Armas koja mu je navodno slomila srce.

Lopez se pak bila udala za pjevača Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance, a unatoč tome što su se razveli 2013. godine još uvijek ih veže blisko prijateljstvo. S Alexom Rodriguezom, za kojeg se također zaručila, provela je više od četiri godine, a prekid su potvrdili zajedničkim priopćenjem za medije.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene