Meghan, tko?

Prošlo je puno vremena otkako je Kate negdje ukrala show, ali uspjelo joj je vratiti se u centar pažnje, i to kako!

Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton (Foto: Getty) Galerija

Vojvotkinja od Cambridgea u nedjelju je bila jedna od uzvanica na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu.

Prošlo je dosta vremena otkad je Kate Middleton negdje ukrala show.

Pogledaj i ovo Omid Scobie - 8 ''Ovo je nečuveno!'' Novinar kojeg zovu i Meghaninim glasnogovornikom našao se na udaru kritika zbog tvrdnji koje je iznio o Williamu i Kate!

Vojvotkinja od Cambridgea u nedjelju je bila jedna od uzvanica na dodjeli nagrda BAFTA u Londonu, a stigla je u bajkovitoj, bijeloj haljini na jedno rame, s besprijekornom frizurom i šminkom te ruku pod ruku sa suprugom, princom Williamom.

Za dodjelu važnih filmskih nagrada u Royal Albert Hallu vojvotkinja je odabrala haljinu Alexandera McQueena s cvjetnim motivima, ali nipošto slučajno. Naime, njezina haljina bila je inspirirana onom koju je princeza Diana nosila na koncertu u Royal Albert Hallu 1991. godine.

Vojvotkinja nije pretjerivala s detaljima, a mnogi danas komentiraju kako je apsolutno zasjenila sve ostale uzvanice večeri.

Podsjetimo, Kate Middleton plijenila je pažnju gdje god bi se pojavila, sve dok u London nije stigla bivša američka glumica Meghan Markle, i to udajom za Williamova brata, princa Harryja.

Otkad je ona stigla s također nepogrešivim ukusom za modu, a posebno otkad je trudna, sve oči uprste su u Meghan. Također, bivša glumica često krši kraljevski protokol te ima problema s osobljem koje joj svako malo daje otkaz, pa ne čudi da je vojvotkinja od Essexa često na naslovnicama ne samo britanskih već i svjetskih medija.

S druge strane, otkad je službeno postala dio britanske kraljevske obitelji, Kate baš nikada nije privlačila pažnju neprimjerenim ponašanjem niti su se o njoj ikada pričale ružne priče kao o Meghan.

No ako je nešto oduvijek znala, to je kako elegantnošću i gracioznošću privući pažnju na sebe. Tako nam se 37-godišnja vojvotkinja napokon vratila u središte pozornosti te moramo priznati da nam je itekako drago zbog toga.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +15 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Celebrity U ljubavi nikad nije imala previše sreće, ali izgled djevojke iz susjedstva donio joj je nevjerojatnu slavu i uspjeh

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alfonso Cuaron (Foto: Getty Images) Celebrity Dodijeljene nagrade BAFTA: "Roma" dobila nagradu za najbolji film i najboljeg redatelja

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cardy B (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Kacey Musgraves (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Instagram) +6 Lady Gaga i Cardi B (Foto: Getty) Celebrity Na dodjeli Grammyja dominirale žene: Cardi B ispisala povijest, slavile i Kacey Musgraves i Lady Gaga

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) +5 Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Poslije razvoda od posrnulog košarkaša utjehu je pronašla u teretani, a danas je nikad mršavija
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene