Obline su nestale

Poslije razvoda od posrnulog košarkaša utjehu je pronašla u teretani, a danas je nikad mršavija

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +0 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Najmlađu Khloe mediji su godinama nazivali "ružnim pačetom", a onda se razvela od posrnulog košarkaša Lamara Odoma te utjehu pronašla u fitnessu i zdravoj prehrani.

Reality sestre poznate su po raskošnim oblinama.

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Instagram) Postala je zvijezda Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?

Naravno, radi se o sestrama Kardashian koje su i popularizirale velike stražnjice, iako je jasno kako su mnogi dijelovi na njima plastični.

Najmlađu Khloe mediji su godinama nazivali "ružnim pačetom", a onda se razvela od posrnulog košarkaša Lamara Odoma te utjehu pronašla u fitnessu i zdravoj prehrani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako se i ona poprilično doradila kod plastičnog kirurga, žene diljem svijeta vidjele su Khloe kao inspiraciju za pozitivnu životnu promjenu i početak odlazaka u teretanu, a starleta doista nikada nije izgledala bolje.

Ipak, u posljednje vrijeme Khloe je zabrinula obožavatelje zbog mršavog izgleda, a fotografije pokazuju kako je izgubila popriličan broj kilograma, što je posebno vidljivo na njezinim izrazito mršavim nogama.

I dok dio obožavatelja smatra kako se plavuša samo dovodi u formu nakon rođenja kćerkice True, drugi smatraju kako je to još jedan očajan pokušaj da zadrži dečka, košarkaša Tristana Thompsona, koji ju je već nekoliko puta javno osramotio preljubničkim aferama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako se čini kako je među parom sve u redu, Khloe je često na meti kritika obožavatelja koji smatraju kako si previše dopušta te kako on uopće nije zaljubljen u nju. Mnogi u ljubavnim problemima vide razlog za drastični gubitak kilograma, no starleta se prestala obazirati na to, pa nitko ne zna sa sigurnošću što se događa.

U svakom slučaju, promjena je itekako vidljiva, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene