Oglasila se na Instagramu!

Azrin atraktivni nastup posebno je opčinio Bilmana, ali začarao je i sve ostale: Evo kako je proslavila prolazak u finale Supertalenta!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 6 Azra Grljević - 3 Azra Grljević Azra Grljević - 1 Azra Grljević - 2 Azra Grljević - 5 Azra Grljević - 4 Azra Grljević Azra Grljević Azra Grljević +3 Supertalent: Azra Grljević Galerija

Azra Grljević oglasila se na svojem Instagramu nakon što je prošla u finale showa "Supertalent" kako bi se zahvalila obožavateljima na podršci.

Orijentalna plesačica Azra Grljević izborila je prolazak u finale showa "Supertalent" spektakularnim nastupom u prvoj polufinalnoj emisiji, o kojem se ne prestaje pričati.

Pogledaj i ovo Emilio Alcantara Život im se promijenio Napokon smo doznali imena troje prvih finalista osme sezone, što Josipu, Azri i Emiliju znači prolazak dalje?

I ovaj put je kostim koji je nosila sašila sama, te je točku, u odnosu na audicijsku, podigla na novu razinu tako što je uključila još plesača, a sve je posebno oduševila završnica u kojoj se polijevala vodom.

Reakcije žirija bile su itekako pozitivne, a posebno je očarala Davora Bilmana, koji tijekom cijelog nastupa nije mogao skinuti pogled s nje.

Sada se o svemu oglasila na svojem Instagramu, gdje se obožavateljima posebno zahvalila zbog jedne stvari.

"Hvala svima na lijepim porukama, komentarima i podršci. Hvala vam što cijenite orijentalni ples sve više i više. Čestitam svojim kolegama Emiliju i Josipu na prolasku u finale i svim ostalim kandidatima s kojima sam imala priliku da se družim u ovom showu. Vidimo se u finalu", napisala je Azra uz fotku na kojoj pozira i s ostalim finalistima, a ispod objave je dobila brojne čestitke za nastup i mnogi su joj poželjeli sreću u finalu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝙰𝚣𝚛𝚊 𝙶𝚛𝚕𝚓𝚎𝚟𝚒ć (@azragrljevic)

Osim Azre, prolazak u finale Supertalenta u prvoj polufinalnoj emisiji showa izborili su i 11-godišnji pjevač Josip Šušnjara te akrobat Emilio Alcantara iz Venezuelekojemu se ovaj put na pozornici pridružila i supruga Riječanka, zbog koje se preselio u Hrvatsku.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonijo Mitar - 16 Antonijo Mitar - 15 Antonijo Mitar - 2 Maja Šuput, Antonijo Mitar +29 Antonijo Mitar - 1 Celebrity Jeziva poruka koja je Maju sablaznila toliko da je pobjegla s bine: ''Ovo nisu čista posla!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Goran Navojec +0 Goran Navojec (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Slavni domaći par rijetko vidimo zajedno u javnosti, a glumica je sada zablistala u bijeloj haljini uz svoju bolju polovicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene