'Samo ti pričaj'

'Propadnem li kao glumac, otvorit ću obrt za presvlačenje pelena'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Asima smo imali prilike gledati u seriji 'Kud puklo da puklo', a sada će obožavatelje oduševiti u sasvim novoj ulozi.

Asim Ugljen u novoj seriji na Novoj TV 'Samo ti pričaj' glumi lik Davida. David je glazbenik, nezreo sanjar bez razvijenih radnih navika. U životu ga, osim ugriza hrčka, najviše plaši mogućnost da postane ocem i da će za život morati zarađivati radeći nešto drugo osim sviranja. Otkada živi s Ivom, kako ne privređuje, nedostatak primanja nadoknađuje tako da radi kućanske poslove i ispunjava sve Ivine želje. Nema razvijene radne navike, vrijeme provodi gledajući televiziju ili igrajući igrice na internetu, uvijek je moderno, ali nemarno odjeven.

Pogledaj i ovo Serija 'Na granici' Posljednja epizoda Glumci hit-serije "Na granici" obratili se gledateljima za kraj prve megauspješne sezone!

Stiže nova TV serija na Novoj TV: Tri generacije, tri domaća para - 'Samo ti pričaj'

Kako je bilo raditi na sitcomu koji prati živote tri generacijski različita para i njihove dnevne situacije?

Bilo je zanimljivo. Dopala mi se ideja o paru koji po prvi put, poprilično naglavačke, ulazi u suživot i pritom se susreće sa mnogobrojnim problemima na koje nisu računali. Dodajte tome odličnu ekipu, izvrsnu i opuštenu atmosferu na setu, i dobit ćete odgovor. Ukratko, bilo mi je jako zabavno i ugodno

Ne propustite tri urnebesne epizode humoristične serije već ovog petka, subote i nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Kako se razlikuje lik Davida i lik inovatora Josipa kojeg ste utjelovili u seriji 'Kud puklo da puklo'?

Da se njih dvojica susretnu, Jos'p bi mu krv popio. Mislim da bi ga ruganjem otjerao u smrt. Toliko su različiti. Mislim, možda i nisu, ali ja ih vidim takvima i takvi su mi za igru. Josip je jedan direktan, izravan tip, što mu je na umu, to mu je na drumu, inovator je, stvarno i iskreno je zaljubljen u Dijanu, bez kalkulacije, brz je na jeziku, počesto i bezobrazan, no nema neke zlobe u njemu. Dok je David jedno razmaženo derle, kvaziartist, cinik, kalkulant, puno submisivniji čovjek od Josipa, i ne bih dao ruku u vatru da David voli Ivu onoliko koliko Josip voli Dijanu. Mislim da bi se David zgrozio nad Josipom kao nad najgorom primitivnom seljačinom, dok bi ovaj umirao od smijeha da vidi Davida kako mazi svoj kontrabas. Tako da mislim da njih dvojica, osim mojeg nosa, nekih pretjeranih sličnosti i nemaju. Možda obojica znaju ponekad piknuti ispod pojasa, ali Davidu je to puno učestaliji modus operandi.

Upoznajte tri potpuno različita para i njihovu urnebesnu svakodnevnicu novoj humorističnoj seriji.

Kolika je sličnost Vas osobno i lika kojeg ćete utjeloviti u novom sitcomu?

Pa, osim brade, i istog lica, nekih sličnosti baš i nemamo. Ja ne dijelim instrumente na one za glazbu i one za umjetnost, pokušavam ne biti ovisan o bilo kome, nemam tužnih i neprežaljenih bivših ljubavi, ne smatram Burzu za rad sretnim rješenjem, i malkoc sam lakši za suživot od njega. Barem se nadam. Ustvari, lažem, imamo jednu sličnost, obojica volimo i skupljamo stripove. Štoviše, David ima hrpu Stripoteka, Strip Artova, Spunkova, baš kao i ja. Eto nam sličnosti.

David se, osim ugriza hrčka, najviše plaši mogućnost da postane otac. Koliko se Vaš život promijenio od kada ste postali otac?

Pa, pretpostavljam kao i svakom drugom tko postane roditelj, kompletno. Promijenio mi se kut gledanja. Više nisam gledao kako se dobro zabaviti, nego kako prehraniti obitelj. Uplašilo me, ne odmah, nakon par dana, da kako ću ja to. Nije mi predstavljalo problem mijenjati pelene, nosati, kupati, hraniti, nunati, ne spavati, vaditi šmrklje, krmelje, dežurati i ino. To valjda čovjeku nikad nije teško za svoju djecu. I ne predstavlja neki faktor kojega bih se bojao, ipak imam troje mlađe braće. Ali kako prehraniti tog malog čovjeka, toga me bilo strah. I tu sam se sjetio one Yodine: "Do or do not, there is no try." Shvatio sam da ovdje nemam pravo na grešku. Da ću ili biti otac i nahraniti dijete, ili neću. Sredine nema. I, nekako se snađoh. Kažu da Bog čuva pijance, malu djecu i budale. Pijanac nisam, ali bogme budala i malo dijete jesam. Valjda me netko sačuvao. No više nikada nisam živio onako kako sam živio prije Dininog rođenja. Danas, kad se ulovim da mi na pamet padaju gluposti gdje bih mogao nastradati, koliko god me rajcalo, i koliko god bih to nekad napravio bez razmišljanja, sjetim se svoje djece, i stanem.

U seriji, Vašu partnericu Ivu utjelovit će glumica Edina Pršić. Kakav je bio vaš odnos na setu?

Katastrofalan. Stalno me maltretirala, tukla, vrijeđala i govorila mi krive šlagvorte. Šalu na stranu, raditi s Edinom bilo je prekrasno. Ona je jedna divna mlada osoba, vrlo inteligentna, obrazovana, radišna, draga, marljiva, i povrh svega, jako prisutna. Mlada dama jako dobro prati i sluša partnera, što vam automatski rješava pola posla, kada imate partnera koji vas cijelo vrijeme koncentrirano prati. I pritom ima dobar želudac za gadosti, jer bivanje sa mnom na setu nije lako, sklon sam prostom i crnom humoru, koji nekada ljude zna zbuniti, ali Edina se s tim nosila vrhunski. I nikada joj nije teško raditi, što je kvaliteta koju jako cijenim kod ljudi. Mislim da smo se jako dobro slagali, smijeha i šale nije nedostajalo, ali možda bi bilo bolje to pitati nju. Kako god okrenuli, bilo mi je zadovoljstvo raditi s Edinom, i vrlo rado je stavljam na popis ljudi s kojima bih se uvijek rado našao u kadru

U sitcomu, David je dobio zadatak da obavlja sve kućanske poslove. U Vašem privatnome životu, imate li naviku pomagati supruzi oko poslova u kućanstvu?

Imam, ne mislim da su kućanski poslovi ženski poslovi, ustvari, osim poroda, ne dijelim poslove na muške i ženske. Zagovaratelj sam ženske emancipacije, i iskreno vjerujem u spolnu jednakost. Čak sam sklon misliti da su žene jači i pametniji spol. Sposobnije su. Tako da, kada mogu, i kada sam kući, nemam problema s obavljanjem kućanskih poslova. Nažalost, rijetko sam doma. Jedino ne peglam, za to sam antitalent. Potpuni. Ali mislim da sam najbolji u čuvanju, presvlačenju, hranjenju i uspavljivanju djece. Tu sam profić. Propadnem li kao glumac, otvorit ću obrt za presvlačenje pelena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene