"Ovo je baš bilo dobro"

Našoj pjevačici ostvarila se želja zbog koje su svi vidjeli koliko je sretna i prpošna: "Konačno je nešto po mojoj volji!"

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 3 Antonija Šola - 4 Antonija Šola - 5 Antonija Šola - 1 Antonija Šola - 2 Antonija Šola kao Shania Twain, TLZP - 36 Antonija Šola kao Shania Twain, TLZP - 35 Antonija Šola kao Shania Twain, TLZP - 34 Antonija Šola kao Shania Twain, TLZP - 33 Antonija Šola kao Shania Twain, TLZP - 32 +30 Antonija Šola kao Shania Twain, TLZP - 31 Galerija

Antonija Šola je u jedanaestoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato nakratko postala Shania Twain.

Antonija Šola se u jedanaestoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirala u američku pjevačicu Shaniju Twain koja je inače jedan od njezinih najvećih idola i uzora.

"Veselim se nastupu, napeto je jako, svi su zagrijani za finale, natjecateljski duh je jak! Jako volim Shaniju, pratim njen rad, ona je najprodavanija country pjevačica svih vremena. Piše pjesme, pjeva, sve ono što bih i ja da sam u Americi! Trudit ću se uživat u nastupu i svoje tri minute sreće. Konačno je nešto po mojoj volji, a želja mi je doći na njezin koncert. Imala sam dosta priprema, ima puno teksta, posebna vrsta izgovora, napeto mi je!", izjavila je Antonija uoči svoje transformacije.

Pogledaji ovo Antonija Šola i Mario Regelja Celebrity Našu uplakanu pjevačicu dečko je morao tješiti zagrljajima i poljupcima, emotivni trenuci zabilježeni su i na snimci

"Ovo je baš bilo dobro, ti si uživala i mislim da ti ne bi ni izašla iz ove uloge. Ako se ne varam, tebi je Shania idol, mislim da su sve generacije slušale ju i ti si to izvela super. Ja inače nisam fan životinjskih uzoraka, ali kada sam na njoj vidjela komplet baš mi se svidio, a i tebi jako dobro stoji. Donijela si nam sve kako je trebalo, bila si mi preslatka, bilo ti je super i automatski je meni bilo super", poručila joj je Minea.

"Bilo je vrlo uvjereno, dominantno, a u isto vrijeme šarmantano i ekstravagantno! Bila si odlična, čestitam", rekao joj je Goran Navojec.

Pogledaji ovo Antonija Šola - 2 Celebrity Naša pjevačica uskočila je u muške gaće i nabacila brkove zbog legendarnog Leta 3, znate li o kome je riječ?

"Mislim da se na tebi vidjelo da ne želiš da završi i da si uspjela da nas nakon Massima vratiš u ovu neku prpošnost, što nije lako. Uspjela si, svaka čast", pohvalio ju je Enis Bešlagić.

"Vidiš kako je kad poštuješ nečiji lik i djelo, odmah je tvoj nastup bio energičniji i vidi se da si imala sve u malom prstu. Osjetilo se koliko si uživala u ulozi Shanije Twain", primijetio je Goran Roth.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene