potpuno iskrena

Splićanka koju su nazivali čudom od djeteta progovorila o prijateljstvima na glazbenoj sceni: "Ima puno fejkera"

Antonia Dora Pleško i Giuliano Antonia Dora Pleško i Giuliano PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško i Giuliano Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +0 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Galerija

Antonia Dora Pleško otkrila je Giulianu u Večernjem showu na Radio Dalmaciji da joj je san nastupiti na Eurosongu, rekla je da odlazi u Meksiko na mjesec dana, a prisjetila se i kobnog dana kada su joj provalili u apartman i hakirali Instagram.

Mlada pjevačica Antonia Dora Pleško gostovala je u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji gdje je, među ostalim, otkrila da je možemo očekivati na Dori.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP - 1 ''ista u motu i u hodu!'' Iznenađenjima nikad kraja: "Kad kontaš poslije Prijovićke nema dalje, vidiš da ima!''

"Vidim se na Eurosongu, to mi je san otkad sam bila mala. Obrađivala sam sve eurovizijske pjesme, čak i na izraelskom. Mogla sam već ići na Doru, ali želim raditi i pripremiti se da budem 100% spremna, kad dođem - pobijediti i otići predstavljati svoju zemlju", poručila je Antonia Dora koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Na TikToku je prati 82 tisuće ljudi, a Giulianu je ispričala kako je izgledao dan kad su joj hakirali Instagram.

"Bila sam na odmoru i nisam mogla objaviti sliku na Instagramu. Tada mi je došao mail da mi je hakiran Instagram i cifra koju moram uplatiti da mi ga vrate. Rekla sam ok, napravit ću novi Instagram i vratim se u apartman u koji su mi za to vrijeme provalili. Dan d." prisjetila se.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A N T O N I A D O R A (@antoniadoraaa)

"I meni su hakirali Instagram, tražili su lovu. Odgovorio sam im na mail - Eto vam i slike i sve... I vratili su mi ga", otkrio joj je Giuliano.

Splitska pjevačica progovorila je i o prijateljstvima u svijetu glazbe.

"Teško je, ali vjerujem da je to moguće. Iako sad ima puno 'fejkera', svi se samo smješkaju", kazala je.

Prijateljstvo je veže s Lorenom Bućan koju je Giuliano nazvao i tako doznao za pjesmu bez ikakvog smisla koju su kao osmogodišnjakinje osmislile Antonia Dora i ona. To stvarno vrijedi poslušati.

Antonia Dora Pleško će početkom studenoga na mjesec dana otputovati u Meksiko. Bit će joj ovo drugi posjet toj zemlji u koju se zaljubila na prvu, ali sinoć je ipak pjevala o nešto sjevernijoj destinaciji. Slušatelje Radio Dalmacije počastila je svojom verzijom legendarne pjesme "Englishman in New York" – "Dalmatian in New York". 

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuel Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) +12 Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Preporuke Procurili detalji odnosa francuskog predsjednika i njegove 25 godina starije žene, nije čudo da svi pričaju samo o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene