Postala je žena

Proslavila se u "Supertalentu", ljubila je Gibonnijeva sina, a sada je dokazala da više nije djevojčica

Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: PR) Antonia Dora Pleško (FOTO: Instagram) Antonia Dora Pleško (FOTO: Instagram) Antonija Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Profimedia) +2 Dua Lipa (Foto: Instagram) Galerija

Antonia Dora Pleško publici se predstavila kroz show "Supertalent", a medijske stupce punila je i vezom s Gibonnijevim sinom.

Mlada pjevačica domaćoj se publici predstavila u showu "Supertalent".

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Atraktivna i talentirana Splićanka Antonia Dora Pleško publiku je osvojila prekrasnim glasom i stasom, a u glazbenim je vodama od svoje sedme godine.

"Apsolutno je bilo teško u razdoblju kad sam bila mala djevojčica jer tad sam i bila u osnovnoj školi i to bi bilo ruganja. Jednom prilikom sam izjavila na onom malom supertalentu ako pobijedim, da bih htjela kupiti klavir i da mi je to velika želja, pa su izišli naslovi -Dora nema novca za klavir. Mene je to sve činilo tužnom", prisjetila se jednom prilikom za naš IN magazin, a u Supertalentu je svima dokazala kako je od djevojčice postala žena te da nema namjeru tek tako otići sa estrade.

Dio medijskog kolača Dora si je priuštila i vezom s Gibonnijevim sinom Random Stipišićem, no iako više nije s njim, brzo nakon prekida otvoreno je priznala kako je ponovno sretna te kako je sve onako kako bi trebalo biti. Ipak, detalje nije otkrivala.

Crnokosa ljepotica popularna je i na društvenim mrežama, na kojima ju prati više od 17 tisuća sljedbenika, a sinoć je bila i rado viđena gošća na reviji dizajnera Ivice Skoke na zagrebačkom Velesajmu u sklopu BIPA Fashion.hr-a.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonia Dora (@antoniadoraofficial) on

Tamo je zablistala u bajkovitoj, crnoj haljini s njegovim potpisom bez naramenica, a gornji dio haljine u obliku korzeta otkrio je tetovaže na njezinim leđima te po rukama.

Antoniju Doru domaća javnost često uspoređuje s pjevačicom Dua Lipom, a moramo priznati kako lagano baca i na latino zvijezdu Becky G. To prosudite sami u našoj galeriji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Slavica (Foto: Instagram) Bruno Petković i Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) +1 Tea Slavica (Foto: Instagram) Celebrity Iznenadni prekid dinamovca i lijepe manekenke, vijest o kraju ljubavi potvrdila je i sama ljepotica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene