nikad prežaljen

Domaći glazbenik otkrio dosad neviđenu fotku legendarnog Olivera Dragojevića: "To te ja pitam! Više ovakvih slika!"

Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) +0 Oliver i Vesna Dragojević (Tino Juric/PIXSELL) Galerija

Ante Gelo je na Instagramu objavio dosad neviđenu fotku s Oliverom Dragojevićem u društvu Damira Urbana, a mnogima je pobudio nostalgiju.

Domaći gitarist i skladatelj Ante Gelo na Instagramu je objavio dosad neviđenu fotografiju s nikad prežaljenim Oliverom Dragojevićem.

Pogledaj i ovo Damir Urban i Tomislav Tomašević Već ih dugo podržava Riječki glazbenik družio se s predstavnicima stranke Možemo!, zagrebačkog gradonačelnika srdačno je pozdravio

"Koja ekipa! Naj naj volim", napisao je Gelo u opisu fotke na kojoj pozira s Oliverom te Damirom Urbanom. Brojnim obožavateljima, ali i poznatim licima, ovom je fotkom izmamio nostalgiju.

"Ajme! Ante, jel to negdje 2014.? Idem Dadi pokazati", napisala mu je u komentarima Urbanova supruga Milica, a emotikon je ostavila i Žanamari Perčić. "Predivna fotka", "To te ja pitam! Više ovakvih slika!", "Predivni ljudi", "Kakva jaka ekipa", samo su neki od komentara koje je dobio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ante Gelo (@ante.gelo)

Oliver je 29. srpnja 2018. godine izgubio tešku bitku sa zloćudnim tumorom na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije, a iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Vesnu, s kojom je u braku bio 44 godine, sinove Dina, Davora i Damira te petero unučadi, a posthumno ih je dobio još dvoje.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo - 2 Celebrity Otkriveno tko će biti kum Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić, ta osoba ponudu je oduševljeno prihvatila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene