Nova nada

Teško životno razdoblje je iza nje: Glumica je pronašla sreću s novim muškarcem i opet se zaručila?

Anna Faris (Foto: Profimedia) Anna Faris (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Faris (Foto: Profimedia) Anna Faris (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Anna Faris (Foto: AFP) Anna Faris i Michael Barrett (Foto: Profimedia) Anna Faris (Foto: Profimedia) Anna Faris (Foto: AFP) Anna Faris (Foto: Profimedia) Anna Faris i Chris Pratt (Foto: AFP) +0 Anna Faris (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Anna Faris viđena je kako se šeće s velikim dijamantnim prstenom, što je potaknulo šuškanja da je zaručena.

Holivudska glumica Anna Faris posljednjih godina nije imala sreće u ljubavi. Simaptična plavuša tijekom prošlog se desetljeća mogla pohvaliti jednim od najstabilnijih slavnih brakova, no 2017. su ona i njezin sada bivši suprug Chris Pratt šokirali javnost obznanivši vijest da se rastaju.

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Nedavno vjenčani Vrući poljubac para koji je upoznala njezina slavna mama, a dodatno spojila vjera

Simboli ljubavi, razumijevanja i poštovanja tako su se rastali u dobrim odnosima, no fanovi su bili duboko razočarani raspletom njihove ljubavne priče. Stvar se dodatno zakomplicirala kada je postalo jasno da će se Chris oženiti s kćeri Arnolda Schwarzenergera, Katherine Schwarzenegger. 

Točno u to vrijeme Anna se suočila i s kritikama javnosti zbog svog mršavog i ispijenog izgleda. Sve u svemu, činilo se to kao loš period za slatkicu Annu. 

Ipak, čini se da joj se sreća sada opet osmjehnula. Glumica naime već neko vrijeme hoda sa snimateljem Michaelom Barretom, a sada je uočena i kako se šeće s ogromnim dijamantnim prstenom na ruci, koji je odmah potaknuo šuškanja o zarukama.

Annu su prvi put vidjeli u Michaelovu društvu nedugo nakon njezine rastave od Chrisa, no do potvrde o vezi prošlo je dosta vremena. Anna je inače već dva puta bila u braku, pa će joj mogući brak s Michaelom biti treća sreća. 

"Vjerujem u brak, monogamiju i obvezu", rekla je Anna Faris jednom prilikom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) +6 Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Zakleti neženja kune joj se na ljubav, a kada vidite njezin dekolte, bit će vam jasno i kako ga je zavela

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene