imaju društvo

Anja Alavanja pokazala gdje provodi medeni mjesec s novopečenim suprugom, a otkrila je i da nisu sami

Anja Alavanja Anja Alavanja Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja +0 Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Galerija

Anja Alavanja i Vedran Viljevac u travnju su dobili sina Dana, a vjenčali su se proteklog vikenda i sada su otputovali na medeni mjesec.

Voditeljica Anja Alavanja proteklog se vikenda udala za ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca s kojim ima sina Dana.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Blista u trudnoći! Nakon što je pet mjeseci skrivala da čeka bebu s novim dečkom, naša voditeljica sada je pokazala trudnički trbuh

Par je sada otputovao na medeni mjesec, a Anja je na svojem Instagramu pokazala koju su destinaciju odabrali.

"Un capuccino, por favor! Ne znam kak su skužili da smo turisti", našalila se u opisu fotke iz Rima, a u svojim Storyjima je otkrila da ona i suprug na medenom mjesecu imaju društvo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjaromac)

"Čekaj, nisam zakočila kolica", napisala je preko fotke na kojoj pozira s dječjim kolicima u kojima je njihov petomjesečni sinčić kojeg nisu mogli ostaviti kod kuće.

Anja je vezu s Vedranom započela nakon razvoda od glazbenika Željka Romca s kojim ima dva sina, a vijest o trećoj trudnoći uspješno je skrivala nekoliko mjeseci.

Dan je na svijet stigao u travnju, a Anja je vijest o njegovu rođenju podijelila na svojem Instagramu.

"Urbi et orbi: novi frajer je u gradu! Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu. I da ne razočaram svog prijatelja, koji se voli rugati entuzijastičnim objavama friških roditelja: dug je 50 cm, težak 3150 grama", napisala je tada voditeljica pored fotki na kojima je pozirala s novorođenim sinčićem u naručju uz koju je dodala i hešteg "treće pa muško".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene