A erotski triler?

Angelina priznala: 'Neke stvari radim bolje od drugih'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie priznala da ne bi mogla režirati erotski film '50 nijansi sive'

Prošle je godine Hollywoodom počela kružiti zanimljiva glasina- Angelina Jolie režirati će '50 nijansi sive'. No, glumica je rekla da nikada nije ni bila u planu da režira ovaj dugoočekivani erotski film za veliko platno.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie što kažete na transformaciju? Angelina Jolie potpuno je promijenila svoj imidž: Od prepoznatljive brinete postala je plavuša, kako joj stoji ova boja?

'Smiješno je da se počelo uopće pričati o tome. Mislim da ipak neke stvari radim bolje, da mi bolje ide pričanje nekih drugih priča. Ako ću ikada nešto režirati, nakon 'Blood And Honey', mislim da će to biti točno određena vrsta filma', rekla je Angie za Hollywood Reporter.

Ne dijele svi oduševljenje - 'To će biti odvratno'

Lijepa je glumica priznala da ju ipak zanima kako će Sam Taylor-Wood, redateljica filma '50 nijansi sive', pripremiti film.
Snjimanje filma '50 nijansi sive' završilo je, donosi Nowdaily. Filmski set zadnju je klapu udario u Vancouveru u Kanadi gdje su se snimale zadnje scene. Angelina se ipak koncentrirala na svoj drugi projekt – 'Maleficent'. Radnja ovog fantasy filma u režiji Roberta Stromberga vrti se oko već svima znane priče Trnoružice, no iz perspektive zločeste vještice Maleficent.

Jamie Dornan koji glumi Christiana Greya vratio se u Veliku Britaniju i počeo raditi na drugim projektima. Njegovu partnericu u filmu glumila je Dakota Johnson koja je čak promijenila boju kose kako bi što bolje utjelovila lik koji glumi. Snimanje filma oblježile su brojne svađe i ljubomora. Redateljica Sam Taylor-Johnson odlučila je izmijeniti dio priče, a to se nije svidjelo autorici knjige E.L. James. Supruga Jamiea Dornana često je dolazila na set provjeriti nije li se njezin suprug zaljubio u kolegicu Dakotu Johnson s kojom je snimao scene seksa.

Film bi trebao biti gotov i premijerno prikazan na Valentinovo sljedeće godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene