Zvijezda regije

Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, a sad je opet u centru pažnje i to zbog divnog razloga!

Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Galerija

Andrijana Budimir postala je izbornica muške rukometne reprezentacije Sjeverne Makedonije.

Makedonska rukometašica Andrijana Budimir poznata je i kao posljednja djevojka s kojom je u vezi bio Toše Proeski.

Pogledaj i ovo Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Gdje je danas? Bila je najveća ljubav tragično preminulog pjevača, ali njegov grob danas rijetko posjećuje

Nakon velike tragedije koja ju je snašla te 2007. godine i prometne nesreće u kojoj je Toše izgubio život, Andrijana se posvetila rukometaškoj karijeri, a ovih je dana postigla veliki uspjeh.

Andrijana se tako može pohvaliti kako je postala prva žena u povijesti Sjeverne Makedonije koja se našla na čelu muške rukometne reprezentacije.

Makedonski su je mediji nazvali čeličnom damom rukometa, a u njezinu sposobnost nitko ne sumnja.

Andrijana i Toše bili su nekoliko godina u vezi koju su obnavljali nekoliko puta. Prohodali su 2001. godine i bili zajedno do 2004. godine, nakon čega su se pomirili tek 2007. godine i počeli zajedno živjeti.

Unatoč tome, Andrijana je nakon Tošine smrti na sudu morala dokazivati da je bila s njime u vezi, a kao dokaz je priložila 200 SMS poruka koje su izmijenili preko mobilnih telefona.

Nakon toga odlučila se povući iz javnosti i prvenstveno posvetiti sportskoj karijeri, što se danas pokazalo pravim potezom. Uz to je osnovala obitelj s ugostiteljem iz Skopja Johanom Budimirom, s kojim ima trogodišnjeg sina Maksima, a pokrenula je i školu rukometa.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Lijepa i samozatajna supruga premijera Andreja Plenkovića ukrala svu pažnju u zračnoj luci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene