Rijetko pojavljivanje

Lijepa i samozatajna supruga premijera Andreja Plenkovića ukrala svu pažnju u zračnoj luci

Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Galerija

Jedna je dama u bijelom kaputu privukla veliku medijsku pažnju, a radi se o supruzi premijera Andreja Plenkovića - Ani Maslać Plenković.

Kinesku delegaciju predvođenu premijerom Liem Keqiangjem na aerodromu je dočekao premijer Andrej Plenković i pojedini ministri.

Pogledaj i ovo Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Damski program Supruga premijera Andreja Plenkovića ponovno plijenila pažnju, ovoga puta na Plitvicama

Kineski premijer i delegacija u zagrebačku zračnu luku sletjeli su oko 19:50. Ipak, jedna je elegantna dama u bijelom kaputu privukla veliku medijsku pažnju, a radi se o supruzi premijera Andreja Plenkovića, Ani Maslać Plenković.

Gospođa Plenković zablistala je u damskoj kombinaciji bijelog kaputa i crnih štikli s kojom nije mogla pogriješiti. Premijer se s njom doista rijetko pojavljuje u javnosti, pa ne čudi da je njezin dolazak izazvao veliki interes.

Devet i pol godina mlađom suprugom premijer se oženio u listopadu 2014. godine, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin Mario, koji je ime dobio po djedu.

O privatnom životu obitelji Plenković ne znaju se detalji, osim da žive smirenim obiteljskim životom.

Dubrovkinja Ana za premijera se pokazala "onom pravom", a vjerujemo kako je on itekako ponosan na lijepu suprugu. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds (Foto: Instagram) +0 Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Celebrity Prva fotografija iz Rovinja koju je Ryan Reynolds objavio na Instagramu i više će vas nego iznenaditi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene