inače nasmijava javnost

Omiljeni crnogorski glumac pokazao emotivnu stranu i mnogima izmamio suze: "Ovo boli!"

Andrija Milošević Andrija Milošević Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Andrija Milošević i Lepa Brena - 1 Andrija Milošević - 2 Andrija Milošević - 4 Andrija Milošević i Aleksandra Tomić - 3 Andrija Milošević i Aleksandra Tomić - 2 Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Andrija Milošević i Aleksandra Tomić - 3 Andrija Milošević Andrija Milošević - 3 Andrija Milošević - 2 +0 Andrija Milošević - 1 Galerija

Glumac Andrija Milošević , poznat po svojoj ulozi u seriji "Andrija i Anđelka" preko praznika se okušao u glazbi te napisao pjesmu za ljude koji više nisu među živima, a bili su mu vrlo bliski, evo koje je stihove smislio.

Crnogorski i srpski glumac Andrija Milošević posljednjom je objavom na Instagramu pokazao svoju emotivnu stranu.

Preko praznika, glumac se okušao u pisanju stihova te je napisao pjesmu za sve ljude koji su napustili ovaj svijet, a koji su njemu bili vrlo bliski.

Objavio je emotivni video na Instagramu na kojem je fanovima citirao stihove koje je smislio. Njegove riječi nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

"Dođu ovi praznici i onda se sjetim tako nekih bliskih ljudi, braće, prijatelja, koji su prerano otišli i onda sam napisao jednu pjesmu:

Prevrnuo sam tisuće brjegova, popio tisuću rijeka, ubrao tisuće cvjetova, da nađem jednog čovjeka.

Kažu mi da ga znam, da liči na izgubljenog prijatelja. Zato sam preplivao mora. Prošao ispod milijun duga i zato užasno patim i lažne tragove pratim, da ga nekako vratim.

Ako slučajno doznam ili neko mi kaže gdje živi. Volio bih ga prepoznati, da prijatelj mi opet oživi", rekao je u videu.

''Ovo boli…'', ''Rasplakao si me, čovječe'', ''Ako je išta poezija, ovo je…'', ''Jedino pisac amater može napisati ovako nešto iz duše'', samo su neke od pohvala njegovih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official)

Sviđaju li vam se Andrijini stihovi?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Andrija Milošević svoj obiteljski dom napustio je sa samo 16 godina i kao srednjoškolac upisao Akademiju na Cetinju, a put prema uspjehu bio je trnovit.

Dok je radio na televiziji paralelno je radio i turneje, igrao predstave i to čak trideset predstava mjesečno.

"Putovao sam za Crnu Goru vlakom. Ovdje odigram predstavu, odem na vlak u 22 sata, stignem ujutro u Podgoricu. Tamo odigram predstavu, na vlak, stignem ovdje … Živio sam u vlaku godinu dana", ispričao je Andrija.

Produkcijom se krenuo baviti sasvim slučajno, a od tadašnje plaće, kako je rekao, jedva je preživljavao.

Pogledaji ovo Andrija Milošević Zanimljivosti Glumačka zvijezda regije sasvim iskreno o svojim počecima: ''Ne pitaj me kako sam živio, tako sam ja krenuo''

Danas je sretna osoba, a osim što je vrlo uspješan glumac i komičar, ispunjava ga i brak sa suprugom Aleksandrom Tomić s kojom ima i sinčića Relju.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 4 Kate Middleton i princ Willam +29 Kate Middleton Celebrity Zdravstveno stanje Kate Middleton zabrinulo javnost, oglasio se i britanski liječnik: "Moglo bi biti ozbiljno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene