''Znam da je tu...''

Anđela iz Survivora progovorila o tragičnom gubitku brata: ''Nisam mogla vjerovati kad sam dobila poziv, ali njegovo srce i dalje kuca...''

Anđela Ćaćić Anđela Ćaćić Nova TV 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 3 Survivor - 4 Survivor - 2 Survivor - 1 Anđela Ćaćić - 9 Anđela Ćaćić - 11 Anđela Ćaćić - 12 Anđela Ćaćić - 10 Anđela Ćaćić - 7 Anđela Ćaćić - 5 +6 Anđela Ćaćić - 3 Galerija

Anđela Ćaćić je u showu "Survivor" progovorila o gubitku starijeg brata i otkrila koliko joj nedostaje.

Iako je plavi tim bio izuzetno motiviran za pobjedu na poligonu, pobjeda je ipak pripala crvenima koji su postali bogatiji za nagradu od tri tisuće pesosa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Survivor - 10 ''svi idemo s jednim ciljem...'' Znali su djelomično što ih čeka u Dominikanskoj Republici, ali na neke stvari ipak nisu bili spremni dok ih nisu doživjeli!

"Zajedno smo skupa, plava krvna grupa'', kazao je Filip prije odlaska na poligon, ali ni zajedništvo koje su pokazali u posljednjoj igri za nagradu, nije im pomoglo do je osvoje, pa je nagrada od tri tisuće pesosa otišla u ruke crvenog tima.

Iako je igra bila neizvjesna do samoga kraja, pobjednički bod crvenom timu donijela je Nikolina te je crveni tim pobijedio rezultatom deset naprama devet.

"Drago mi je da su crveni pobijedili jer su zaslužili okusiti tu nagradu“, komentirao je David koji je izgubio bod igrajući protiv Nikoline.
A u plavom plemenu bila je i Anđela, koja je nedavno u "Survivoru" proslavila 22. rođendan, a prisjetila se kako je izgubila starijeg brata.

"To se dogodilo na nogometu, imao je srčani zastoj nakon dvije minute utakmice. Taj dan sam bila doma i kad sam dobila poziv nisam mogla vjerovati. Bio je veliki sportaš i znao je s ljudima. Prije svake igre se prekrižim i kažem: 'Ajmo bato, ovo je za nas'. U glavi mi je da ćemo se opet sresti, kad tad, to je sigurno. Dosta puta znam leći u krevet i misliti: Da je barem tu. Fali mi. Znam da je tu s nama duhom i drago mi je da smo donirali srce jednom dječaku. Znam da njegovo srce i dalje kuca, nekome je spasio život“, ispričala je Anđela.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 +28 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll zbog posljednje objave pokrenula lavinu reakcija na društvenim mrežama, a nemaju veze s njezinim bujnim atributima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene