čestitke!

Sinjska manekenka i bivši dinamovac postali roditelji, uz preslatke fotke su otkrili i ime svoje djevojčice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđela Šimac, djevojka bivšeg Dinamovca Lirima Kastratija koja je prije nekoliko dana iz poljske privatne bolnice pobjegla u Hrvatsku, rodila je i pohvalila se na Instagramu!

Lirim Kastrati i Anđela Šimac postali su roditelji djevojčice Indiah, a svoje su oduševljenje podijelili na svojim Instagram profilima.

Pogledaj i ovo Anđela Šimac - 8 Gotova ljubav! Lijepa Sinjanka i bivši dinamovac prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice: ''Ne možemo više zajedno...''

Prije nekoliko dana Anđela je bila vijest u medijima jer je opisala grozne uvjete jedne poljske privatne poliklinike u kojoj je trebala roditi. Potom je pobjegla u Hrvatsku i na Instagram priči danas objavila kako je rodila u zagrebačkoj privatnoj poliklinici.

Sretni roditelji napisali su u opis fotografije ''Naša mala djevojčica je stigla'', a na fotografiji se može vidjeti ručica novorođene djevojčice.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lirim Kastrati (@lirimkastratti)

Anđela i Lirim su vijest o trudnoći potvrdili su dva tjedna nakon njegova odlaska iz Dinama.

Za njihovu vezu se doznalo nakon što je ona na Instagramu objavila video s proslave njegova rođendana, koja zbog velikog broja okupljenih nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama, a detalje o svojem odnosu dugo su tajili od javnosti.

Nakratko su bili i prekinuli, i to zbog video koji je kružio internetom u kojem Anđela plače dok njezin bivši dečko, talijanski nogometaš Mario Balotelli, nezainteresirano igra Playstation.

Anđela i Mario bili su u kratkoj vezi prije dvije godine, a iako je Lirim za to znao, video mu je zasmetao pa su prekinuli. Nakon što su se pomirili, Anđela se preselila kod Lirima u Varšavu, a otkrila ja i da im vjenčanje nije u planu.

 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: Profimedia) Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) +0 Elsa Hosk (Foto: AFP) Celebrity Jedna traka kojom je prekrila grudi odaje sav napor koji je uložila da bi imala ovako isklesano tijelo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene