bezbrižna subota

Dugo je nismo vidjeli: Domaću dizajnericu uhvatili u ležernoj šetnji gradom, lice je sakrila naočalama

Anamarija Asanović (Foto: Tonći Čerina) Anamarija Asanović (Foto: Tonći Čerina) Ton?i ?erina 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović (Foto: Tonći Čerina) Anamarija Asanović (Foto: Instagram) Anamarija Asanović (Foto: Instagram) +0 Anamarija Asanović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Galerija

Dizajnerica Anamarija Asanović nije prošla nezamijećeno dok je prošetala Splitom, a na sebi je imala ležernu ljetnu odjevnu kombinaciju.

Domaću dizajnericu Anamariju Asanović dugo nismo vidjeli, a fotografi su je uhvatili dok je u ležernom izdanju s kavom u ruci prošetala ovoga vikenda po Splitu.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

Mlada dizajnerica prije mjesec dana je predstavila svoju novu ljetnu kolekciju inspiriranu pedesetima i šezdesetima. Asanović je istaknula kako je u fokusu svega ženska snaga kroz mediteranski izričaj. Upravo taj izričaj inspirirao ju je i za kombinaciju koju je imala na sebi kada su je uhvatili u šetnji, a nosila je dugačku ljetnu haljinu te je na glavi imala maramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

Anamarija je inače kći nogometne legende Aljoše Asanovića, koji obožava provoditi vrijeme sa svojom unučicom Zorkom, Anamarijinom kćeri. Dizajnerica je djevojčicu dobila u vezi s Marinom Siriščevićem, s kojim je prekinula vezu nedugo nakon rođenja curice. Detalje o tome je li pronašla novu ljubav Anamarija nije otkrivala javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene