kako je zgodna!

Mlada zvijezda "Kumova" fotkama s ljetovanja raspametila kolege i obožavatelje koji su jedva dočekali vidjeti je u ovakvom izdanju!

Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 1 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević +2 Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Galerija

Ana Uršula Najev na Insatgramu je objavila niz fotografije s ljetovanja na Proizdu na kojima se pohvalila besprijekornom figurom u seksi bikiniju.

Mlada splitska glumica Ana Uršula Najev (25) trenutno odmara od snimanja serije "Kumovi" u kojoj glumi seosku liječnicu Lucu Akrap.

Pogledaj i ovo In Magazin: studio 54 - 5 rasplesana era Hedonizam, poroci i najveće svjetske face, prisjećamo se ere Studija 54: "Razne boje, šljokice, mislim da ćemo biti hodajuće disco kugle!"

Na Instagramu je otkrila da ljetuje na otočiću Proizdu odakle je objavila niz fotografija na kojima pozira u seksi žutom bikiniju, a u opis je stavila: "Proizdi vilo".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Uršula Najev (@aunajev)

"Opaaa", komentirala je među prvima njezina kolegica iz serije, glumica Ecija Ojdanić, a pjevačica Albina joj je poručila da je zgodna.

"Top", "Lipota", "Na stranu talent i šarm, ali izgledaš opasno", "Zgodnica", pisali su obožavatelji Ani koja inače nema običaj objavljivati ovako golišave fotografije, a čini se da su svi jedva dočekali vidjeti je u badiću.

Anu ćemo u seriji "Kumovi" imati priliku ponovno gledati najesen kada stižu novi nastavci.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se pohvalila boravkom na novoj lokaciji, a zbog raskopčanog sakoa svi su se zapitali isto

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Dragojević Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna +12 Vesna Dragojević Celebrity Vesna Dragojević svom Oliveru posvetila je objavu na koju je teško ne zaplakati: ''Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene