''Znam šta bi reka...''

Vesna Dragojević svom Oliveru posvetila je objavu na koju je teško ne zaplakati: ''Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo''

Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna Miranda Cikotic/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Dragojević Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna Vesna Dragojević Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević i supruga Vesna i Petar Grašo Vesna Dragojević s Oliverovim prijateljima i kolegama +6 Vesna Dragojević i Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Vesna Dragojević na Facebooku je napisala emotivnu objavu posvećenu pokojnom suprugu Oliveru Dragojeviću.

Supruga Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević, javila se na svojem profilu na Facebooku povodom koncerta u čast Olivera Dragojevića u Veloj Luci.

Pogledaj i ovo Vesna Dragojević ''Ne plačem već 5 godina'' Samozatajna Vesna Dragojević otkrila zašto ne gleda i ne čita vijesti: ''Skroz sam se maknula od svega...''

''Dragi naš dida. Svi smo tu. Nas 14. Danas su tu i tvoji prijatelji. Puno njih. Danas je dan za pismu, ne za plakanje'', započela je emotivnu objavu.

''Svi nam se javljaju i tvoji obožavatelji dolaze. Pričaju na svim jezicima, a ja kliman glavom, pretpostavljam da te hvale. Ostavio si nam veliki teret. Sad su se prebacili na mene. Znaš da sam to vješto izbjegavala. Više sam se islikavala u godinu dana nego kroz cili život. Danas je veliki koncert. Znam da bi gušta svirat i pivat, ali ovaj put oni to rade za tebe. Puno mladih i tvojih starih prijatelja'', piše u objavi.

Osvrnula se i na to što bi Oliver rekao na ovo događanje.

''Znam da ti nije draga ovolika pompa oko svega toga. Mi smo samo promatrači i nismo u organizaciji. Znam šta bi reka, ali neću beštimat. U nas ništa nova.

Nastavili smo kako smo živjeli s tobom. Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo. Volimo te do kraja života", završila je emotivno.

Uz ovaj opis Vesna je podijelila i videozapis pjesme ''Ostavljam te samu'', koju je Oliver odsvirao i otpjevao sa Stjepanom Hauserom.

Mnogi će danas biti uz koncert ''Trag u beskraju'', na kojem će nastupiti brojni mladi glazbenici i Oliverovi kolege, a pjesmama koje će otpjevati Oliver će uvijek ostati u našim srcima.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 1 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 2 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 3 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 4 +16 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 5 Zanimljivosti Prije četiri godine ovi veličanstveni prizori iz Splita obišli su svijet, a još uvijek nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Oliver Dragojević i supruga Vesna Oliver Dragojević (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Oliver Dragojević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) +5 Oliver Dragojević (FOTO: Pixsell) Celebrity Stihovi jedne od najljepših pjesama koje je otpjevao bili su mu životni moto, a to su i posljednje riječi koje je uputio obožavateljima

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene