ovo nitko nije očekivao

Zvijezda regije za koju su fanovi zabrinuti zadnjih mjeseci, na zadnjem koncertu u Beogradu na bini je imala posebno društvo

Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 1 Antonio Ahel/ATAImages 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 3 Ana Nikolić - 7 Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 5 Ana Nikolić - 6 Ana Nikolić - 8 Ana Nikolić - 8 Ana Nikolić - 9 Ana Nikolić - 10 +7 Ana Nikolić - 1 Galerija

Ana Nikolić održala je koncert u Beogradu gdje je na binu izvela svoju kćerkicu Taru.

Srpska pjevačica Ana Nikolić na koncertu u Beogradu zabavljala je publiku pjevajući svoje najveće hitove.

U ultrakratkoj pripijenoj ljubičastoj haljini posebno je istaknula svoje prezgodne noge, a ispod nje nazirao se čipkasti bodi koji je naglasio bujne grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Valovi u kosi i poseban detalj s perlicama dodatno su začinili ovaj modni prizor.

No, odjednom se na pozornici kao gošća iznenađenja pojavila Anina kćer Tara koja je s njom plesala, a na sebi je imala rozu haljinici i sunčane naočale na glavi.

Djevojčicu Taru dobila je 2018. godine sa suprugom i pjevačem Stefanom Đurićem, poznatijim pod imenom Rasta. 

Malo nakon rođenja, par se odlučio rastati, no zbog dijeteta su ostali u dobrim odnosima. 

Ana je za srpske medije jednom prilikom priznala da je nakon rođenja kćeri težila 105 kilograma, a od tada je znatno smršavjela zahvaljujući strogom režimu prehrane i treniranja.

Fanovi su zadnjih nekoliko mjeseci zabrinuti za stanje ove velike srpske zvijezde zbog ispada koje ima tijekom gostovanja u emisijama ili na nastupima. Tu svoju zabrinutost često potkrepljuju videima, no pjevačica se ne obazire na komenatre već sprema veliki koncert u beogradskoj Areni na jesen.

Na Instagram profilu Anu prati gotovo 507 tisuća vjernih pratitelja koje svakodnevno iznenađuje svojim fotografijama u vrućim izdanjima. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Tara Thaller i Faris Pinjo +26 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Celebrity Naša lijepa glumica nakon vijesti o razvodu vratila se u naručje svojeg mentora, evo što ih je ponovno spojilo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput i Bloom - 3 Celebrity Pogledajte hit-video u kojem se Šuput našalila na račun kolegice Tomčić, u sve je uključila i svog Blooma, a nije trebalo dugo ni da se Martina javi!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene