Dugo je nismo vidjeli!

Naša proslavljena skijašica iznenadila izgledom na prvoj fotki nakon nekoliko mjeseci, promjena nije prošla neopaženo

Ana Jelušić Black Ana Jelušić Black DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Jelušić Black Ana Jelušić Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Ana Jelušić (Foto: Instagram) +0 Ana Jelušić (FOTO: Instagram) Galerija

Ana Jelušić Black je nakon dugo vremena na Instagramu objavila svoju fotografiju i iznenadila pratitelje novim imidžem.

Bivša hrvatska skijaška reprezentativka Ana Jelušić Black (35) objavila je svoju fotku na Instagramu nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) čestitke! Naša proslavljena skijašica rodila drugo dijete! Uz prvu fotku sina otkrila je i njegovo ime

Ana se javila iz kafića te se pohvalila kako uživa u samoći, a izgledom je iznenadila pratitelje.

"Prije dva djeteta nisam znala cijeniti ljepotu sjedenja u kafiću i uživanja u šalici kave potpuno sam", napisala je uz selfie na kojem je pokazala novu, tamniju boju kose.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Jelusic Black (@anajelusic)

"Pa ti si ful tamna", komentirao je jedan pratitelj Aninu kosu na što mu je ona odgovorila: "Takva je tmurna godina! Otpalo mi pola kose, a ovo što je ostalo je 'styled by bike kaciga'." Ana je objasnila i zašto joj je otpala kosa. "Dvoje djece u dvije godine mi se desilo!" napisala je.

"I tako sjajiš", "Prekrasna", pisali su joj pratitelji kojima se svidjela promjena uz brojna srca i zaljubljene smajliće.

Inače, Ana je u veljači prošle godine rodila svoje drugo dijete, sina Vitu, a sa suprugom Travisom Blackom ima još i kćer Ninu. Za Kanađanina se udala u rujnu 2016. godine, nakon pet godina veze. Svadbenu svečanost priredili su na Trsatskoj gradini te se na vječnu ljubav zavjetovali pred obitelji i prijateljima koji su pristigli iz cijelog svijeta.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević - 4 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) +5 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, od pogleda na njezin dekolte mnogima je poskočilo srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene