Bajkovito izdanje

Nova frizura i jača šminka poprilično su transformirali lice splitske glumice na važnom događanju

Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica (FOTO: Instagram) +0 Ana Gruica (FOTO: Instagram) Galerija

Za dodjelu nagrada Hrvatskog glumišta Ana Gruica Uglešić potrudila se posebno zablistati u haljini Matije Vuice.

Prošle nedjelje u Zagrebu svi pogledi bili su na splitskoj glumici Ani Gruci Uglešić.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 4 ''Mila...'' Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

U zagrebačkom HNK prošle nedjelje održana je prestižna dodjela nagrada Hrvatskog glumišta, a Ana Gruica Uglešić potrudila se kako bi zablistala u punom sjaju.

"Dajte, priznajte da je nerealno. Zbog Matije Vuice vrijedilo je potegnuti iz Splita. Konačno sam skupila balls (bolje zvuči na engleskom, a ni mater mi neće razumit) za crvenu haljinu!!!", poručila je Ana na Instagramu za crveno-prozirnu haljinu koju je nosila i koja je istaknula njezino savršeno tijelo.

Haljinu je pratio i glamurozni make-up, ali i nova frizura glumice koja je sklona čestim promjenama boja i stilova na svojoj glavi.

Ana je tako donedavno bila plavuša, a onda se odlučila za lagani zaokret prema smeđoj nijansi koja ju je poprilično transformirala, kao i nešto jača šminka koju je izabrala za ovu važnu glumačku večer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Poznata Splićanka rado je pozirala i sa svojim bliskim prijateljima koji su također blistali u elegantnim izdanjima i koji su očito zaslužni za bajkovite fotografije koje je objavila na Instagramu na kojem ju prati gotovo 42 tisuće obožavatelja.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +3 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene