odlično joj stoji!

Ana Begić Tahiri pokazala drukčiji imidž za koji je dobila samo komplimente, a nasmijala je i svojim otkrićem

Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Begić Tahiri +0 Ana Begić Tahiri Galerija

Ana Begić Tahiri pozirala je s crnom kosom, no riječ je bila tek o perici za ulogu. Usto je otkrila detalj iz serije "Dar Mar.

Ana Begić Tahiri, koja glumi zločestu Janu u seriji Nove TV "Dar Mar", pokazala je drukčiji imidž na svom Instagramu. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Elfs - 2 ''jako je dobro, sjajno je'' Modni spektakl nije propustila ni Milanka Opačić, evo što kaže o životu nakon politike i gdje sada radi!

Naime, glumica je pozirala sa crnom bojom kose i šiškama što je velika razlika s obzirom na njezinu prepoznatljivu plavu kosu. No Ana nije promijenila frizuru nego je riječ samo o perici koju je nosila za predstavu "Gola u kavezu" u kojoj glumi u Kazalištu Moruzgva. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri)

Begić Tahiri je dobila brojne komplimente za svoj drukčiji imidž, iako je bio samo privremen. "Predivna naša Ana", "Komad", "Predobro ti stoji crna", "Wow! Kako si zgodna", "Ovo ti je dobro", komentirali su njeni pratitelji. 

Dok je ovom fotografijom izazvala divljenje, posljednjom je nasmijala pratitelje. "Trenutak kada sam saznala da mi je djevojačko prezime u seriji Zlokić, Jana Zlokić", otkrila je Ana detalj iz serije "Dar Mar". 

Inače, glumica je ranije progovorila o svojoj ulozi Jane Dobrile. 

''Zanimljiva jedna spodobica ta Jana. Gušt ju je igrati, nije mi nikad dosadno. Nju uvijek tako napišu da te ili totalno razludi, iživcira ili je smiješna. I meni je isto tako. Baš guštam. Recimo, od svih uloga baš sam ovu htjela. Ova mi je bila najnapetija, iako nisam za nju bila castana, ipak je nekako našla put do mene. Tako da - yes'', ispričala je Ana. 

Iako s osebujnom Janom nema sličnosti, simpatična glumica je rekla da bi se od nje dalo štošta naučiti.

''Ambiciozna je bez pokrića. Apsolutno ništa ne zna, ali ide glavom kroza zid i na neki način dobije sve što želi. To zapravo s današnjom situacijom u kojoj živimo, tko nas vodi, kako stvari funkcioniraju, i nije tako loše za te ljude, tako ću ti reći. To prolazi, to prolazi'', pojasnila je zvijezda serije "Dar Mar". 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene