skupa u svemu

Lijepa supruga Edina Džeke otkrila što s nogometašem radi dok su u karanteni, ne gube vrijeme opuštanjem

Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) +0 Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Galerija

Amra Džeko je prije nekoliko dana rekla kako je panika u vezi koronavirusa pretjerana, no više ne misli tako.

Nogometaš Edin Džeko trenutačno je u Italiji gdje igra za klub Roma, a s obitelji je, kao i ostatak stanovnika Italije posljednjih dana u karanteni.

Pogledaj i ovo Edin i Amra Džeko - 3 Kakva sreća! Edin Džeko i lijepa supruga Amra podijelili sretne vijesti: Stiglo je četvrto dijete, a odmah su otkrili i ime!

Njegova supruga Amra na Instagramu je otkrila kako par krati vrijeme dok su zatvoreni kod kuće, a sudeći prema fotografijama, sportski su raspoloženi i treniraju zajedno.

Najpoznatija manekenka iz BiH u nedavnom je razgovoru za portal Klix.ba ispričala kako se ona i suprug trude da situacija s koronavirusom ne utječe previše na njih i na djecu. Iako je prije par dana smatrala kako je panika u vezi širenja virusa pretjerana, sada više ne misli tako.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Training together 💪🏼 #home #quarantine #crossfit #tuttiacasa 🙌🏻

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

"Moram priznati da mi više nije tako svejedno. Ako idem u trgovinu, gledam da idem sama. U Rimu nije toliko strašna situacija kao na sjeveru Italije, s obzirom da nije toliki broj zaraženih, oboljelih od koronavirusa, međutim, iste rigorozne mjere se provode i u Rimu", rekla je manekenka.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Vujnović (Foto: Anamaria Batur) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: PR) Saša Vujnović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +2 Edita Ptičar i Saša Vujnović (Foto: PR) Celebrity Tragična vijest: Poginuo Saša Vujnović, pobjednik posljednje sezone reality showa Farma

Gdje je nestala Lana? Sve faze transformacije I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene