Malo su se zbunili

Neobičan susret izgubljenih američkih turista i kraljice Elizabete otkrio njezinu zabavnu stranu

Kraljica Elizabeta II (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta II (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta II (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta II (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) +1 Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Galerija

Kraljica Elizabeta našla se u neobičnoj situaciji s turistima no sjajno se snašla.

Kraljicu Elizabetu II. javnost najčešće može vidjeti samo u službenim i svečanim prilikama kada je vječno ozbiljna i dostojanstvena, no ono što se dogodilo skupini turista u Škotskoj otkrilo je da ona ima i posve drukčiju stranu - mnogo zabavniju. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton Na sve misli Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Naime, skupina američkih turista nedavno se izgubila šetajući po škotskim vrletima, a na svojem su lutanju slučajno naišli na bakicu u tvidu i s rupcem svezanim oko glave koja je bila u pratnji lovca.

Pogađate - radilo se upravo o engleskoj kraljici koju Amerikanci uopće nisu prepoznali pa su je srdačno upitali da im pokaže u kojem se smjeru nalazi cesta te su je pitali ima li ona negdje u blizini kuću. 

Kraljica je prihvatila razgovor te im je odgovorila da doista ima imanje te da ondje provodi svoja ljeta. Naravno, radi se o dvorcu Balmoral i imanju koje je kraljičino najdraže mjesto na svijetu. Ona i princ Philip tamo godinama odlaze u lov i sve praznike provode upravo u Škotskoj. 

Veseli turisti nisu se tu zaustavili pa su nastavili čavrljati s Kraljicom, a čak su je upitali i je li kao Britanka ikada upoznala Kraljicu. Šaleći se, bili su posve nesvjesni da su i oni sami upravo upoznali kraljicu Elizabetu, kojoj je cijela anegdota bila zabavna i ničime nije htjela odati svoj status. 

Uživajući u smiješnoj situaciji, odgovorila je da ona nikada nije upoznala Kraljicu, ali da lovac, koji je zapravo bio njezin privatni zaštitar, jest. Turisti su se nakon nekoliko minura razgovora udaljili te otišli svojim putem, a cijela stvar ne bi bila ni otkrivena da njome Kraljica nije bila toliko zabavljena da ju je ispričala svoj svojoj posluzi. 

Elizabeta II. posebno voli uživati u intimi i privatnosti Balmorala, gdje je slobodna odijevati se i raditi što želi. S obzirom na nesvakidašnje izdanje Kraljice, nije toliko čudno što je Amerikanci nisu prepoznali.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +8 Bella Thorne (Foto: Profimedia) Celebrity Duboki dekolte i vjetar razotkrili grudi nekad neodoljive slatkice i pristojne djevojke  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene