Prirodno izdanje

Holivudska "žderačica muškaraca" pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: AFP) Amber Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) Amber Heard Elon Musk (Foto: Profimedia) Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Johnny Depp Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: AFP) +0 Amber Heard (Foto: AFP) Galerija

Holivudska glumica Amber Heard poznata je i pod nadimkom "žderačica muškaraca".

Slomila je Johnnyja Deppa, ali i milijardera Elona Muska.

Pogledaj i ovo Amber Heard Vito (Foto: Profimedia) Ljubi poznate i bogate Vodi turbulentan ljubavni život: Holivudska žderačica muškaraca već je pronašla novu ''žrtvu''?

Sada više nije teško pogoditi kako se radi o holivudskoj glumici Amber Heard koja je poznata i pod nadimkom "žderačica muškaraca".

Naime, u braku s Johnnyjem Deppom izdržala je 15 mjeseci. Par se upoznao na filmskom setu te zaljubio 2011. godine, a vjenčanje je održano 2015. godine. Nakon što je zatražila razvod od nekadašnjeg velikog zavodnika, Amber ga je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje.

Tvrdila je kako je glumac imao velikih problema s alkoholom, zbog čega ju je zlostavljao od samih početaka veze, a snimila je i modrice po licu za koje je tvrdila kako joj je nanio upravo Johnny. Iako javnost u takvim pričama uglavnom staje na stranu pripadnica nježnijeg spola, ovoga puta mnogi su stali na stranu slavnog glumca tvrdeći kako je Amber sve pomno isplanirala kako bi se dokopala slave i novca, iako ih je kasnije donirala u dobrotvorne svrhe.

Ubrzo nakon što je njihov brak okončan, glumica je počela ljubiti milijardera Elona Muska, s kojim je prekidala nekoliko puta sve do konačnog prekida u kolovozu 2017. godine nakon godinu dana ljubavi. "Uništit će ga kao Johnnyja", pisalo se tada na račun glumice, a i sam Elon u jednom je intervjuu otkrio kako mu je slomila srce. "Ona je prekinula više sa mnom nego ja s njom, mislim. Bio sam zbilja zaljubljen, zbilja me boljelo", rekao je Elon za slavni časopis GQ te dodao da je tjednima nakon prekida bio očajan.

Od lipnja ove godine Amber je uhvatila i bogatog trgovca umjetninama Vitu Schnabela, poznatijeg i kao bivšeg dečka Heidi Klum, no ljubav nije dugo potrajala. Glumica se nakon niza ljubavnih brodoloma okrenula poslu, a u posljednje vrijeme vjerno reklamira svoj novi film "Aquaman" zbog čega je češće u javnosti.

Plavokosa glumica tako je nedavno uhvaćena pri dolasku u NBC Studio u New Yorku i to bez trunke šminke, čime je dokazala kako izgleda odlično i u potpuno prirodnom izdanju. Također, u nedavnom intervjuu otkrila je kako nju i Elona i dalje veže blisko prijateljstvo, a čitavo vrijeme pred paparazzima nije skidala veliki osmijeh s lica. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) +6 Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Celebrity Miss Universe Hrvatske stigla na svjetski izbor na Tajlandu i pokazala savršeno tijelo

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju John Lennon i Yoko Ono (Foto: Getty Images) John Lennon i Yoko Ono (Foto: Getty Images) John Lennon i Yoko Ono (Foto: Getty Images) John Lennon i Yoko Ono (Foto: Getty Images) +4 John Lennon i Yoko Ono (Foto: Getty Images) Celebrity "Otrovna patuljčica" slavnog je glazbenika navukla na heroin i poklonila mu ljubavnicu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) +1 Amal i George Clooney (Foto: AFP) Celebrity Opaka odvjetnica, supruga i majka: Amal Clooney napokon pokazala blizance

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene