Kakvi slatkiši

Opaka odvjetnica, supruga i majka: Amal Clooney napokon pokazala blizance

Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Amal i George Clooney (Foto: AFP) +0 Amal i George Clooney (Foto: AFP) Galerija

Amal i George Clooney svoje blizance Ellu i Alexandera žele odgajati podalje od očiju javnosti.

Ona je uspješna odvjetnica, supruga holivudskog glumca i ponosna majka blizanaca.

Pogledaj i ovo George Clooney Tako treba! Obožavani šarmer pobrinuo se da pažljivo zaštiti svoju lijepu suprugu i tako još jednom pokazao da je pravi gospodin!

Radi se o 40-godišnjoj Amal Clooney, supruzi Georgea Clooneyja koju mnogi smatraju "superženom" te većom frajericom od svog supruga, što je jednom prilikom potvrdio i on sam.

Glumac se u zanosnu Libanonku zaljubio na prvi pogled kada ju je zajednički prijatelj doveo na večeru u njegovu vilu na jezeru Como, a priznao je i kako je mislio da će ga odbiti. No to se nije dogodilo, a ostalo je povijest.

U rujnu 2014. godine par se vjenčao u Veneciji, a u ljeto 2017. godine stigli su blizanci Ella i Alexander kao krune ljubavi.

Iako se par često pojavljuje zajedno u javnosti, svoju djecu kriju od nje. Ipak, Amal je nedavno napravila iznimku te 1-godišnje blizance napokon pokazala javnosti. I dok je Emma bila znatiželjna zbog bliceva mnogobrojnih fotoaparata, njezin brat nije bio toliko oduševljen gužvom i histerijom koja je nastala zbog njih.

Par je inače odbio bilo kakvo obiteljsko fotografiranje za neki časopis koje bi im donijelo dodatne milijune, jer kako su sami objasnili, svoju djecu žele odgajati podalje od očiju javnosti.

Kako god bilo, mališani su neodoljivi, a sigurni smo kako će im stylish mama prenijeti i dobar ukus za modu. Tata George ovoga puta nije bio s njima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić i Anita Dujić (Foto: Bojan Zibar) Percin, Dujic, Medakovic, Janjic (Foto: Bojan Zibar) Percin, Dujic, Otasevic, Medakovic, Janjic (Foto: Bojan Zibar) Marijana Mikulic (Foto: Bojan Zibar) +4 Nataša Janjić (Foto: Bojan Zibar) Celebrity Zaručnike su ostavile doma: Dvije domaće ljepotice blistaju u trudnoći

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) +0 Danijela Gračan (FOTO: Bruno Zlomislić) Celebrity Danijela Gračan pojavila se u javnosti i pokazala da ne izgleda ništa lošije od svoje kćeri
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene